Grondstampers

Grondstamper / Steelstamper

Met de A-kwaliteit staalstampers van EasyGrab bent u voorzien van duurzaam gereedschap, waar u van op aankunt. Ideaal voor het aanstampen van grond op diepte.

Stel Aflopende Sortering in
  1. Grondaanstamper van staal met vierkant blok en een steel van 122cm
    Excl. BTW: € 41,00 Incl. BTW: € 49,61
    incl. BTW
  2. Steelstamper van staal met een rond blok en een steel van 122cm
    Excl. BTW: € 48,16 Incl. BTW: € 58,27
    incl. BTW

Stel Aflopende Sortering in

Grondstampers bestsellers

TECHDELI - De Winkel voor A-Kwaliteit Techniek

TECHDELI is uw winkel voor A-kwaliteit techniek, met duizenden technische producten voor particulier en bedrijf, gemakkelijk online te bestellen.

Groot assortiment
TECHDELI heeft een groot assortiment voor huis en tuin, binnen en buiten, hobbyist en bedrijf. TECHDELI heeft altijd het beste artikel of oplossing voor uw probleem. Sterkste punt van TECHDELI is de absolute A-kwaliteitsnorm die we hanteren voor alle artikelen die wij verkopen. Bij TECHDELI koopt u dus de beste kwaliteit, waar u op kan rekenen, en dus bijdraagt aan het beste resultaat.

Ervaring en Service
Door onze jarenlange ervaring en kennis die zijn opgedaan door de online verkoop van technische artikelen én onze relaties met grote fabrikanten en leveranciers zijn we in staat u zeer scherpe prijzen te bieden. U kunt bij ons altijd terecht voor technische ondersteuning met vragen of problemen; onze technische helpdesk zal altijd met een oplossing of alternatief komen. TECHDELI is uw Winkel voor A-kwaliteit Techniek.