Putscheppen

Putschep 

De putschep van Easygrab wordt ambachtelijk gemaakt, met geduld en vakmanschap, waardoor een hoogwaardig kwaliteitsproduct het eindresultaat is. Deze putscheppen zijn uniek in hun soort en eenvoud. Ideaal voor de particulier, rioolservicediensten, de rioolreinigingsdiensten, gemeente en alle overige die een parkeerplaats of terrein te beheren hebben. De Easygrab putschep wordt gemaakt in uiteenlopende vormen en maten bek en lengte steel. Van rond tot vierkant, van 9 cm tot 24 cm en van 1.5 meter tot 2.0 meter.

De Easygrab putschep is onmisbaar bij alles wat met riool, putten, kolken en afwatering te maken heeft. Als een put of kolk het regenwater niet meer goed kan verwerken of simpelweg verstopt zit, dan is de meest simpele en meest effectieve oplossing het gebruiken van een putschep of putgrijper. Blad en overige 'rommel', wat er voor zorgt dat het regenwater niet goed weg kan lopen, wordt verwijderd met de putscheppen van easygrab.

Stel Aflopende Sortering in
 1. Diameter van de bek is 9cm en de lengte 150cm
  Excl. BTW: € 118,00 Incl. BTW: € 142,78
  incl. BTW
 2. Diameter van de bek is 13cm en de lengte 150cm
  Excl. BTW: € 125,00 Incl. BTW: € 151,25
  incl. BTW
 3. Breedte van de bek is 15cm en de lengte van de steel is 150cm
  Excl. BTW: € 128,00 Incl. BTW: € 154,88
  incl. BTW
 4. Breedte van de bek is 20cm en de lengte van de steel is 150cm
  Excl. BTW: € 154,00 Incl. BTW: € 186,34
  incl. BTW

Stel Aflopende Sortering in

Putscheppen bestsellers

TECHDELI - De Winkel voor A-Kwaliteit Techniek

TECHDELI is uw winkel voor A-kwaliteit techniek, met duizenden technische producten voor particulier en bedrijf, gemakkelijk online te bestellen.

Groot assortiment
TECHDELI heeft een groot assortiment voor huis en tuin, binnen en buiten, hobbyist en bedrijf. TECHDELI heeft altijd het beste artikel of oplossing voor uw probleem. Sterkste punt van TECHDELI is de absolute A-kwaliteitsnorm die we hanteren voor alle artikelen die wij verkopen. Bij TECHDELI koopt u dus de beste kwaliteit, waar u op kan rekenen, en dus bijdraagt aan het beste resultaat.

Ervaring en Service
Door onze jarenlange ervaring en kennis die zijn opgedaan door de online verkoop van technische artikelen én onze relaties met grote fabrikanten en leveranciers zijn we in staat u zeer scherpe prijzen te bieden. U kunt bij ons altijd terecht voor technische ondersteuning met vragen of problemen; onze technische helpdesk zal altijd met een oplossing of alternatief komen. TECHDELI is uw Winkel voor A-kwaliteit Techniek.