Stucadoorstrap

Stucadoorstrap / Stucadoorstrapje (2 of 3 treden)

Op zoek naar een A-Kwaliteit stucadoorstrap? Ook stucadoorstrapjes met 2 of 3 treden vindt u in het uitgebreide en voordelige assortiment van TECHDELI.  Dankzij een sterke constructie en een goede kwaliteit menie lak heeft u lang plezier van de stucadoorstrappen van TECHDELI. DE stucadoorstrappen zijn gelakt met matrode menie voor extra bescherming tegen gladheid.

Stel Aflopende Sortering in
 1. - Trapje met 2 treden
  - Gelakt met matrode menie (tegen gladheid)
  - Hoogte: 53 cm
  - Breedte: 48 cm
  - Gewicht: 9 kg

  Normale Prijs: € 54,50

  Special Price Excl. BTW: € 36,32 Incl. BTW: € 43,95

  incl. BTW

Stel Aflopende Sortering in

TECHDELI - De Winkel voor A-Kwaliteit Techniek

TECHDELI is uw winkel voor A-kwaliteit techniek, met duizenden technische producten voor particulier en bedrijf, gemakkelijk online te bestellen.

Groot assortiment
TECHDELI heeft een groot assortiment voor huis en tuin, binnen en buiten, hobbyist en bedrijf. TECHDELI heeft altijd het beste artikel of oplossing voor uw probleem. Sterkste punt van TECHDELI is de absolute A-kwaliteitsnorm die we hanteren voor alle artikelen die wij verkopen. Bij TECHDELI koopt u dus de beste kwaliteit, waar u op kan rekenen, en dus bijdraagt aan het beste resultaat.

Ervaring en Service
Door onze jarenlange ervaring en kennis die zijn opgedaan door de online verkoop van technische artikelen én onze relaties met grote fabrikanten en leveranciers zijn we in staat u zeer scherpe prijzen te bieden. U kunt bij ons altijd terecht voor technische ondersteuning met vragen of problemen; onze technische helpdesk zal altijd met een oplossing of alternatief komen. TECHDELI is uw Winkel voor A-kwaliteit Techniek.