Veiligheid & PBM

Veiligheid en Persoonlijke Beschermingsmiddelen

Om veilig te kunnen werken heeft u of uw werknemers persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) nodig. Persoonlijke beschermingsmiddelen die gericht zijn op onder meer vitale onderdelen als hoofd, ogen, oren, handen en voeten kunnen het risico op (blijvend) letsel aanzienlijk verminderen.

Hierbij valt te denken aan een goede gehoorbescherming, A-kwaliteit handschoenen, kniebescherming, oogspoelingsmiddel, stofmaskers, veiligheidsbrillen, veiligheidshelmen en verbandtrommels. De fabrikant geeft altijd op het product specifiek aan tegen welk gevaar het persoonlijke beschermingsmiddel beschermt. Ook wordt aangegven in welke categorie het product valt.

TECHDELI - De Winkel voor A-Kwaliteit Techniek

TECHDELI is uw winkel voor A-kwaliteit techniek, met duizenden technische producten voor particulier en bedrijf, gemakkelijk online te bestellen.

Groot assortiment
TECHDELI heeft een groot assortiment voor huis en tuin, binnen en buiten, hobbyist en bedrijf. TECHDELI heeft altijd het beste artikel of oplossing voor uw probleem. Sterkste punt van TECHDELI is de absolute A-kwaliteitsnorm die we hanteren voor alle artikelen die wij verkopen. Bij TECHDELI koopt u dus de beste kwaliteit, waar u op kan rekenen, en dus bijdraagt aan het beste resultaat.

Ervaring en Service
Door onze jarenlange ervaring en kennis die zijn opgedaan door de online verkoop van technische artikelen én onze relaties met grote fabrikanten en leveranciers zijn we in staat u zeer scherpe prijzen te bieden. U kunt bij ons altijd terecht voor technische ondersteuning met vragen of problemen; onze technische helpdesk zal altijd met een oplossing of alternatief komen. TECHDELI is uw Winkel voor A-kwaliteit Techniek.