Kippengaas Geplastificeerd

Kippengaas Geplastificeerd

Hoogwaardig kippengaas geplastificeerd, ook wel bekend als zeskantgaas is voordelig online verkrijgbaar bij Techdeli. Het fijne geplastificeerde gaas is perfect geschikt voor het maken van een kippenhok, konijnenhok of het maken van een volière. Daarnaast kan het fijnmazige kippengaas ook gebruikt worden voor het creëren van verschillende afbakeningen en als hekwerk voor de tuin. Het gaas is voorzien van een groene pvc coating die extra bescherming biedt tegen verschillende weersinvloeden en bovendien roestbestendig is. 

Voor meer stevigheid is het geplastificeerde gaas voorzien van dubbele kantdraden en de draden van de mazen zijn nog eens extra gedraaid. Het gaas is makkelijk op maat te knippen met een kniptang, waardoor maatwerk mogelijk wordt. Kippengaas van Techdeli is verkrijgbaar op rollen van 25 meter met een hoogte van 50, 75 en 100 centimeter en in twee diktes: 25 mm en 13 mm. Bestel vandaag nog makkelijk en snel hoogwaardig zeskantgaas.

Stel Aflopende Sortering in
 1. Zeskantgaas / kippengaas PVC t.b.v. afbakening en afrastering.
  Excl. BTW: € 27,01 Incl. BTW: € 32,68 Al vanaf: € 27,78
  incl. BTW
 2. Zeskantgaas / kippengaas PVC t.b.v. afbakening en afrastering.
  Excl. BTW: € 37,39 Incl. BTW: € 45,24 Al vanaf: € 38,45
  incl. BTW
 3. Zeskantgaas / kippengaas PVC t.b.v. afbakening en afrastering.
  Excl. BTW: € 50,97 Incl. BTW: € 61,67 Al vanaf: € 52,42
  incl. BTW
 4. Zeskantgaas / kippengaas PVC t.b.v. afbakening en afrastering.
  Excl. BTW: € 45,47 Incl. BTW: € 55,02 Al vanaf: € 46,77
  incl. BTW
 5. Zeskantgaas / kippengaas PVC t.b.v. afbakening en afrastering.
  Excl. BTW: € 87,90 Incl. BTW: € 106,36 Al vanaf: € 90,40
  incl. BTW

Stel Aflopende Sortering in

TECHDELI - De Winkel voor A-Kwaliteit Techniek

TECHDELI is uw winkel voor A-kwaliteit techniek, met duizenden technische producten voor particulier en bedrijf, gemakkelijk online te bestellen.

Groot assortiment
TECHDELI heeft een groot assortiment voor huis en tuin, binnen en buiten, hobbyist en bedrijf. TECHDELI heeft altijd het beste artikel of oplossing voor uw probleem. Sterkste punt van TECHDELI is de absolute A-kwaliteitsnorm die we hanteren voor alle artikelen die wij verkopen. Bij TECHDELI koopt u dus de beste kwaliteit, waar u op kan rekenen, en dus bijdraagt aan het beste resultaat.

Ervaring en Service
Door onze jarenlange ervaring en kennis die zijn opgedaan door de online verkoop van technische artikelen én onze relaties met grote fabrikanten en leveranciers zijn we in staat u zeer scherpe prijzen te bieden. U kunt bij ons altijd terecht voor technische ondersteuning met vragen of problemen; onze technische helpdesk zal altijd met een oplossing of alternatief komen. TECHDELI is uw Winkel voor A-kwaliteit Techniek.