Nertsengaas

Nertsengaas

Nertsengaas, ook wel bekend als dassengaas of muskusrattengaas, nu snel en voordelig online bestellen bij TECHDELI. Nertsengaas wordt gebruikt voor de bescherming van dijken, glooiingen en tuimelkades. De plaatsing van het gaas voorkomt ondermijning door konijnen, nertsen, dassen en andere knaagdieren en houdt wild binnen een bepaald gebied. Daarnaast kan het dassengaas voor verschillende andere toepassingen gebruikt worden, bijvoorbeeld om dieren binnen of buiten het huis of de tuin te houden. 

De relatief kleine mazen maken het gaas bovendien uitermate geschikt voor het maken van hokken voor kleindieren waaronder kippen en konijnen. Het nertsengaas is bijzonder stevig, maar kan met behulp van een kniptang op maat geknipt worden, waarmee een geheel eigen afrastering gecreëerd kan worden. Dassengaas is verkrijgbaar op een rol van 25 meter met hoogtes van 100, 125 en 150 centimeter. Bestel nu hoogwaardig en voordelig nertsengaas bij TECHDELI. 

Stel Aflopende Sortering in
 1. Gegalvaniseerd (EN 10218-2) nertsengaas / dassengaas voor het binnen of buiten houden van dieren (afrastering).
  Excl. BTW: € 156,98 Incl. BTW: € 189,95 Al vanaf: € 151,95
  incl. BTW
 2. Gegalvaniseerd (EN 10218-2) nertsengaas / dassengaas voor het binnen of buiten houden van dieren (afrastering).
  Excl. BTW: € 169,23 Incl. BTW: € 204,77 Al vanaf: € 163,82
  incl. BTW
 3. Gegalvaniseerd (EN 10218-2) nertsengaas / dassengaas voor het binnen of buiten houden van dieren (afrastering).
  Excl. BTW: € 211,58 Incl. BTW: € 256,01 Al vanaf: € 204,80
  incl. BTW

Stel Aflopende Sortering in

TECHDELI - De Winkel voor A-Kwaliteit Techniek

TECHDELI is uw winkel voor A-kwaliteit techniek, met duizenden technische producten voor particulier en bedrijf, gemakkelijk online te bestellen.

Groot assortiment
TECHDELI heeft een groot assortiment voor huis en tuin, binnen en buiten, hobbyist en bedrijf. TECHDELI heeft altijd het beste artikel of oplossing voor uw probleem. Sterkste punt van TECHDELI is de absolute A-kwaliteitsnorm die we hanteren voor alle artikelen die wij verkopen. Bij TECHDELI koopt u dus de beste kwaliteit, waar u op kan rekenen, en dus bijdraagt aan het beste resultaat.

Ervaring en Service
Door onze jarenlange ervaring en kennis die zijn opgedaan door de online verkoop van technische artikelen én onze relaties met grote fabrikanten en leveranciers zijn we in staat u zeer scherpe prijzen te bieden. U kunt bij ons altijd terecht voor technische ondersteuning met vragen of problemen; onze technische helpdesk zal altijd met een oplossing of alternatief komen. TECHDELI is uw Winkel voor A-kwaliteit Techniek.