Parkietengaas

Parkietengaas

Hoogwaardig parkietengaas of volièregaas is te vinden in het ruime en voordelige assortiment van TECHDELI. Het maken van een volière vereist het gebruik van geschikt gaas met mazen die voorkomen dat de vogels wegvliegen en daarbij ongewenste indringers buiten de kooi houden. Parkietengaas heeft fijne mazen, waardoor optimale luchtcirculatie en bescherming gegarandeerd wordt. Het gaas kan behalve voor het maken van een volière ook gebruikt worden voor het maken van een hok voor (kleine) knaagdieren en kippen.

Het parkietengaas is verzinkt en daardoor roestbestendig. Het fijnmazige gaas wordt geleverd in een rol met een lengte van 25 meter en is makkelijk op maat te knippen, zodat een geheel eigen creatie gemaakt kan worden. De maaswijdte bedraagt 19 mm/1.45. Er is keuze uit verschillende hoogtes: 61, 81, 101, 102 en 122 centimeter. Bestel eenvoudig en snel voordelig parkietengaas (volièregaas) bij TECHDELI.

Stel Aflopende Sortering in
 1. Parkietengaas voor volieres t.b.v. afbakening en afrastering.
  Excl. BTW: € 83,17 Incl. BTW: € 100,64 Al vanaf: € 85,53
  incl. BTW
 2. Parkietengaas voor volieres t.b.v. afbakening en afrastering.
  Excl. BTW: € 104,84 Incl. BTW: € 126,86 Al vanaf: € 107,82
  incl. BTW
 3. Parkietengaas voor volieres t.b.v. afbakening en afrastering.
  Excl. BTW: € 133,98 Incl. BTW: € 162,12 Al vanaf: € 137,81
  incl. BTW
 4. Parkietengaas voor volieres t.b.v. afbakening en afrastering.
  Excl. BTW: € 166,33 Incl. BTW: € 201,26 Al vanaf: € 171,07
  incl. BTW
 5. Parkietengaas voor volieres t.b.v. afbakening en afrastering.
  Excl. BTW: € 138,87 Incl. BTW: € 168,03 Al vanaf: € 142,84
  incl. BTW

Stel Aflopende Sortering in

TECHDELI - De Winkel voor A-Kwaliteit Techniek

TECHDELI is uw winkel voor A-kwaliteit techniek, met duizenden technische producten voor particulier en bedrijf, gemakkelijk online te bestellen.

Groot assortiment
TECHDELI heeft een groot assortiment voor huis en tuin, binnen en buiten, hobbyist en bedrijf. TECHDELI heeft altijd het beste artikel of oplossing voor uw probleem. Sterkste punt van TECHDELI is de absolute A-kwaliteitsnorm die we hanteren voor alle artikelen die wij verkopen. Bij TECHDELI koopt u dus de beste kwaliteit, waar u op kan rekenen, en dus bijdraagt aan het beste resultaat.

Ervaring en Service
Door onze jarenlange ervaring en kennis die zijn opgedaan door de online verkoop van technische artikelen én onze relaties met grote fabrikanten en leveranciers zijn we in staat u zeer scherpe prijzen te bieden. U kunt bij ons altijd terecht voor technische ondersteuning met vragen of problemen; onze technische helpdesk zal altijd met een oplossing of alternatief komen. TECHDELI is uw Winkel voor A-kwaliteit Techniek.