Plankdragers Onzichtbaar

Plankdragers Onzichtbaar

A-Kwaliteit onzichtbare plankdragers met keilbout bevestiging. De plankdragers zijn van het merk Gebroeders Bodegraven en zijn elektrolytisch verzinkt. Met deze onzichtbare plankdragers heeft u een professionele, solide en onzichtbare bevestiging van uw planken.

Stel Aflopende Sortering in
 1. Plankdrager(Keilbout)-150X30- Verzinkt 1 Stuk
  Excl. BTW: € 4,78 Incl. BTW: € 5,78
  incl. BTW
 2. Plankdrager + Keilbout 180 Verzinkt 1 Stuk
  Excl. BTW: € 5,03 Incl. BTW: € 6,09
  incl. BTW
 3. GB Plankdragers onzichtbaar + Keilbout 250 Verzinkt 1 Stuk
  Excl. BTW: € 5,99 Incl. BTW: € 7,25
  incl. BTW

Stel Aflopende Sortering in

Plankdragers Onzichtbaar bestsellers

TECHDELI - De Winkel voor A-Kwaliteit Techniek

TECHDELI is uw winkel voor A-kwaliteit techniek, met duizenden technische producten voor particulier en bedrijf, gemakkelijk online te bestellen.

Groot assortiment
TECHDELI heeft een groot assortiment voor huis en tuin, binnen en buiten, hobbyist en bedrijf. TECHDELI heeft altijd het beste artikel of oplossing voor uw probleem. Sterkste punt van TECHDELI is de absolute A-kwaliteitsnorm die we hanteren voor alle artikelen die wij verkopen. Bij TECHDELI koopt u dus de beste kwaliteit, waar u op kan rekenen, en dus bijdraagt aan het beste resultaat.

Ervaring en Service
Door onze jarenlange ervaring en kennis die zijn opgedaan door de online verkoop van technische artikelen én onze relaties met grote fabrikanten en leveranciers zijn we in staat u zeer scherpe prijzen te bieden. U kunt bij ons altijd terecht voor technische ondersteuning met vragen of problemen; onze technische helpdesk zal altijd met een oplossing of alternatief komen. TECHDELI is uw Winkel voor A-kwaliteit Techniek.