Deurmat

Deurmat

Een deurmat voor zowel particulier als bedrijf verhogen niet alleen de esthetische aanblik van de entree, maar zorgen er ook voor dat niet onnodig veel vuil naar binnen gedragen wordt. TECHDELI heeft verschillende matten gemaakt van diverse materialen, van betaalbare A-kwaliteit. De kokosmat is gemaakt van natuurlijke kokosvezels die niet allen bijzonder sterk zijn en jarenlang mee gaan, maar bovendien zowel fijn als grof vuil probleemloos van de zool verwijderen. Behalve naturel zijn de kokosmatten ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. 

Een droogloopmat en een schoonloopmat hebben veel weg van een stuk tapijt en zijn vooral bedoelt om vocht op te vangen. De schoonloopmat heeft een iets grovere structuur waardoor vuil makkelijker van de zolen verwijderd kan worden. Rubbermatten zijn vooral een bijzonder makkelijke oplossing voor winkels en bedrijfspanden die behoefte hebben aan een grote mat, terwijl een rubber ringmat van TECHDELI voor huis en bedrijf gebruikt kan worden. 

Deurmat bestsellers

TECHDELI - De Winkel voor A-Kwaliteit Techniek

TECHDELI is uw winkel voor A-kwaliteit techniek, met duizenden technische producten voor particulier en bedrijf, gemakkelijk online te bestellen.

Groot assortiment
TECHDELI heeft een groot assortiment voor huis en tuin, binnen en buiten, hobbyist en bedrijf. TECHDELI heeft altijd het beste artikel of oplossing voor uw probleem. Sterkste punt van TECHDELI is de absolute A-kwaliteitsnorm die we hanteren voor alle artikelen die wij verkopen. Bij TECHDELI koopt u dus de beste kwaliteit, waar u op kan rekenen, en dus bijdraagt aan het beste resultaat.

Ervaring en Service
Door onze jarenlange ervaring en kennis die zijn opgedaan door de online verkoop van technische artikelen én onze relaties met grote fabrikanten en leveranciers zijn we in staat u zeer scherpe prijzen te bieden. U kunt bij ons altijd terecht voor technische ondersteuning met vragen of problemen; onze technische helpdesk zal altijd met een oplossing of alternatief komen. TECHDELI is uw Winkel voor A-kwaliteit Techniek.