Rubber Ringmat

Rubber Ringmat

Een rubbermat ringmat bij de ingang voorkomt dat bezoekers of bewoners met vuile schoenen het huis binnenlopen. De rubber ringmat van Techdeli is niet alleen bijzonder betaalbaar, maar bovendien verkrijgbaar in diverse maten. De zwarte kleur is neutraal en past direct overal bij. Het hoogwaardige rubber is flexibel en licht in gewicht, waardoor schoonmaken en verplaatsen kinderspel wordt. De ringen bestaan uit een kleine verhoging, waarmee zand en ander vuil makkelijk weggeveegd wordt.

De rubberen ringen hebben geen onderkant, waardoor vuil dat van de schoenen geveegd wordt onder de mat terecht komt en er van tijd tot tijd geveegd dient te worden. Dankzij speciale rubberverbindingsstukken is het zelfs mogelijk om meerdere rubbermatten met elkaar te verbinden om een groter oppervlak te generen. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld een hele hal of overloop te voorzien van een degelijke rubbermat. Bestel eenvoudig en snel een voordelige rubbermat ringmat bij Techdeli. 

Stel Aflopende Sortering in
 1. Rubberringmat 40 x 60 cm
  Excl. BTW: € 4,79 Incl. BTW: € 5,80 Al vanaf: € 5,22
  incl. BTW
 2. Rubberringmat 50 x 80 cm
  Excl. BTW: € 10,00 Incl. BTW: € 12,10 Al vanaf: € 10,89
  incl. BTW
 3. Rubberringmat 75 x 100 cm
  Excl. BTW: € 24,00 Incl. BTW: € 29,04 Al vanaf: € 26,14
  incl. BTW
 4. Rubberringmat 80 x 120 cm
  Excl. BTW: € 33,00 Incl. BTW: € 39,93 Al vanaf: € 35,94
  incl. BTW
 5. Rubberringmat 100 x 150 cm
  Excl. BTW: € 49,00 Incl. BTW: € 59,29 Al vanaf: € 53,36
  incl. BTW
 6. Rubber verbindingsstukjes
  Excl. BTW: € 2,50 Incl. BTW: € 3,03 Al vanaf: € 2,72
  incl. BTW

Stel Aflopende Sortering in

Rubber Ringmat bestsellers

TECHDELI - De Winkel voor A-Kwaliteit Techniek

TECHDELI is uw winkel voor A-kwaliteit techniek, met duizenden technische producten voor particulier en bedrijf, gemakkelijk online te bestellen.

Groot assortiment
TECHDELI heeft een groot assortiment voor huis en tuin, binnen en buiten, hobbyist en bedrijf. TECHDELI heeft altijd het beste artikel of oplossing voor uw probleem. Sterkste punt van TECHDELI is de absolute A-kwaliteitsnorm die we hanteren voor alle artikelen die wij verkopen. Bij TECHDELI koopt u dus de beste kwaliteit, waar u op kan rekenen, en dus bijdraagt aan het beste resultaat.

Ervaring en Service
Door onze jarenlange ervaring en kennis die zijn opgedaan door de online verkoop van technische artikelen én onze relaties met grote fabrikanten en leveranciers zijn we in staat u zeer scherpe prijzen te bieden. U kunt bij ons altijd terecht voor technische ondersteuning met vragen of problemen; onze technische helpdesk zal altijd met een oplossing of alternatief komen. TECHDELI is uw Winkel voor A-kwaliteit Techniek.