Isolatie

Isolatie & Isolatiemateriaal

Isolatie is bedoeld om zo goed mogelijk het energieverbruik te beperken. TECHDELI heeft daarom alleen A-kwaliteit isolatiemateriaal voor u in het assortiment. Met merken als Rockwool, Isover, Unilin en Kingspan bent u verzekerd van de beste isolatiematerialen met de hoogste snelheid van terugverdienen en rendement. 

Voor iedere toepassing zijn er meerdere keuzes in isolatie: dakisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, isolatie voor wand en plafond. Isoleren doe je voor jaren, TECHDELI helpt u dan ook graag bij het selecteren van het juiste isolatiemateriaal en geeft advies bij verwerking. Neem gerust contact op met onze binnendienst.

TECHDELI - De Winkel voor A-Kwaliteit Techniek

TECHDELI is uw winkel voor A-kwaliteit techniek, met duizenden technische producten voor particulier en bedrijf, gemakkelijk online te bestellen.

Groot assortiment
TECHDELI heeft een groot assortiment voor huis en tuin, binnen en buiten, hobbyist en bedrijf. TECHDELI heeft altijd het beste artikel of oplossing voor uw probleem. Sterkste punt van TECHDELI is de absolute A-kwaliteitsnorm die we hanteren voor alle artikelen die wij verkopen. Bij TECHDELI koopt u dus de beste kwaliteit, waar u op kan rekenen, en dus bijdraagt aan het beste resultaat.

Ervaring en Service
Door onze jarenlange ervaring en kennis die zijn opgedaan door de online verkoop van technische artikelen én onze relaties met grote fabrikanten en leveranciers zijn we in staat u zeer scherpe prijzen te bieden. U kunt bij ons altijd terecht voor technische ondersteuning met vragen of problemen; onze technische helpdesk zal altijd met een oplossing of alternatief komen. TECHDELI is uw Winkel voor A-kwaliteit Techniek.