Foamglas Perinsul Isolatiesteen

Foamglas Perinsul

FOAMGLAS® PERINSUL S/HL-blokken combineren een uitstekende, constant blijvende thermische isolatie met een zeer hoge drukweerstand, een absolute waterdichtheid, en een zeer lange levensduur. De blokken mogen worden belast tot hun karakteristieke waarde, zonder dat ze vervormen. Foamglas Perinsul blijft zijn dragende en constructieve functie behouden.

De buitengewone drukvastheid verzekert een gelijkmatige lastenverdeling in het metselwerk, waardoor verhoogde spanningen of een ongecontroleerde breuk uitgesloten zijn. De blokken zijn bovendien totaal ongevoelig voor weersomstandigheden. In tegenstelling tot andere/poreuze isolerende stenen blijven FOAMGLAS® PERINSUL S/HL-blokken droog, ook bij (zelfs dagenlange) infiltraties of overstromingen.

Foamglas Perinsul is en blijft volledig waterdicht. Door de hermetisch gesloten glascellen blijft de isolatiewaarde op lange termijn en in alle omstandigheden constant. De isolerende waarde vermindert niet, en ook de draagkracht neemt niet af.

Sommige maten isolatie kennen een wat langere levertijd, denk hierbij aan ca. 1 week. Neem voor de actuele levertijd, gerust even contact op.

TECHDELI - De Winkel voor A-Kwaliteit Techniek

TECHDELI is uw winkel voor A-kwaliteit techniek, met duizenden technische producten voor particulier en bedrijf, gemakkelijk online te bestellen.

Groot assortiment
TECHDELI heeft een groot assortiment voor huis en tuin, binnen en buiten, hobbyist en bedrijf. TECHDELI heeft altijd het beste artikel of oplossing voor uw probleem. Sterkste punt van TECHDELI is de absolute A-kwaliteitsnorm die we hanteren voor alle artikelen die wij verkopen. Bij TECHDELI koopt u dus de beste kwaliteit, waar u op kan rekenen, en dus bijdraagt aan het beste resultaat.

Ervaring en Service
Door onze jarenlange ervaring en kennis die zijn opgedaan door de online verkoop van technische artikelen én onze relaties met grote fabrikanten en leveranciers zijn we in staat u zeer scherpe prijzen te bieden. U kunt bij ons altijd terecht voor technische ondersteuning met vragen of problemen; onze technische helpdesk zal altijd met een oplossing of alternatief komen. TECHDELI is uw Winkel voor A-kwaliteit Techniek.