Rockwool Soundmaxx

Rockwool Soundmaxx

Rockwool Soundmaxx is een uniek en eenvoudig te monteren isolatieplaat voor akoestische isolatie (geluidsisolatie). De Rockwool Soundmaxx AP1 is een stevige, extra veerkrachtige steenwolplaat. De Rockwool Soundmaxx AP2 is een extra lichte, flexibele steenwolplaat. Deze platen zijn speciaal voor het Rockwool Soundmax systeem ontwikkeld en hebben, naast uitstekende akoestische eigenschappen, prima thermische en brandwerende eigenschappen. Afwerking gebeurt met gipskarton- of gipsvezelplaten (Fermacell). Door deze opbouw wordt geluid optimaal geabsorbeerd. De AP2 als eerste plaatsen ten op zichte van het geluid en vervolgens één van de AP1 maten voor krachtige eindabsorptie.

Rockwool Soundmaxx levert indrukwekkende akoestische prestaties; er kan tot wel 37 dB extra geluidsisolatie worden gerealiseerd. Op die manier vergroot het systeem het gebruikscomfort van een gebouw en beperkt het geluidsoverlast. Naast de geluidsisolatie verhoogt het isolatiesysteem vanzelfsprekend ook de thermische prestatie van een constructie, dit helpt energie te besparen en bijdraagt aan de duurzaamheid van het gebouw.

Rockwool Soundmaxx isolatiesysteem is geschikt voor dakisolatie, vloerisolatie en wandisolatie en toepasbaar in hellende daken met gordingen en/of kepers, houten vloeren, plafonds en voorzetwanden, zowel bij renovatie als nieuwbouw.

Rockwool Soundmaxx kent een wat langere levertijd, denk hierbij aan ca. 1 week. Neem voor de actuele levertijd, gerust even contact op.

Er zijn geen producten die aan deze selectie voldoen.

TECHDELI - De Winkel voor A-Kwaliteit Techniek

TECHDELI is uw winkel voor A-kwaliteit techniek, met duizenden technische producten voor particulier en bedrijf, gemakkelijk online te bestellen.

Groot assortiment
TECHDELI heeft een groot assortiment voor huis en tuin, binnen en buiten, hobbyist en bedrijf. TECHDELI heeft altijd het beste artikel of oplossing voor uw probleem. Sterkste punt van TECHDELI is de absolute A-kwaliteitsnorm die we hanteren voor alle artikelen die wij verkopen. Bij TECHDELI koopt u dus de beste kwaliteit, waar u op kan rekenen, en dus bijdraagt aan het beste resultaat.

Ervaring en Service
Door onze jarenlange ervaring en kennis die zijn opgedaan door de online verkoop van technische artikelen én onze relaties met grote fabrikanten en leveranciers zijn we in staat u zeer scherpe prijzen te bieden. U kunt bij ons altijd terecht voor technische ondersteuning met vragen of problemen; onze technische helpdesk zal altijd met een oplossing of alternatief komen. TECHDELI is uw Winkel voor A-kwaliteit Techniek.