Gevel Isolatie

Gevelisolatie

Op zoek naar het juiste product voor gevelisolatie in de zin van isoleren van een constructie met open buitenelementen? Dan adviseert Techdeli u de Isover Mupan Facade gevelisolatie. Isover Mupan Facde is bij uitstek geschikt voor het thermisch isoleren van (open) gevels.

Mupan Facade is aan de voorzijde bekleed met zwart glasvlies, aan de achterzijde met geel glasvlies. Door het zwarte glasvlies is de gevelisolatie niet zichtbaar achter de open voegen.

Isover Mupan Façade is geschikt voor zowel gesloten als open voegsystemen. Bij toepassing achter (semi-) transparant glas, achter strekmetaal schermen of andere ‘halfopen’ of geperforeerde gevelplaten moet Mupan Façade worden afgewerkt met een stevige, UV-bestendige, dampopen, waterdichte afwerking.

Voor overige gevelisolatie, kijkt u bij spouwmuurisolatie

Sommige maten isolatie kennen een wat langere levertijd, denk hierbij aan ca. 1 week. Neem voor de actuele levertijd, gerust even contact op!

TECHDELI - De Winkel voor A-Kwaliteit Techniek

TECHDELI is uw winkel voor A-kwaliteit techniek, met duizenden technische producten voor particulier en bedrijf, gemakkelijk online te bestellen.

Groot assortiment
TECHDELI heeft een groot assortiment voor huis en tuin, binnen en buiten, hobbyist en bedrijf. TECHDELI heeft altijd het beste artikel of oplossing voor uw probleem. Sterkste punt van TECHDELI is de absolute A-kwaliteitsnorm die we hanteren voor alle artikelen die wij verkopen. Bij TECHDELI koopt u dus de beste kwaliteit, waar u op kan rekenen, en dus bijdraagt aan het beste resultaat.

Ervaring en Service
Door onze jarenlange ervaring en kennis die zijn opgedaan door de online verkoop van technische artikelen én onze relaties met grote fabrikanten en leveranciers zijn we in staat u zeer scherpe prijzen te bieden. U kunt bij ons altijd terecht voor technische ondersteuning met vragen of problemen; onze technische helpdesk zal altijd met een oplossing of alternatief komen. TECHDELI is uw Winkel voor A-kwaliteit Techniek.