Isover Mupan Facade

Isover Mupan Facade

Isover Mupan Façade is geschikt voor het thermisch isoleren van gevels. De gebouwhoogte stelt beperkingen met betrekking tot de toepassing van Mupan Façade: 200 meter is het maximum. Isover Mupan Façade is geschikt voor zowel gesloten als open voegsystemen.

Isover Mupan Façade is niet geschikt om zonder stevige, dampopen, waterdichte afwerking te worden toegepast achter (semi-) transparant glas, achter strekmetaal schermen of andere ‘halfopen’ of geperforeerde gevelplaten.

Sommige maten isolatie kennen een wat langere levertijd, denk hierbij aan ca. 1 week. Neem voor de actuele levertijd, gerust even contact op.

Stel Aflopende Sortering in
 1. Het product Mupan Facade is het topproduct van Isover voor de isolatie van vliesgevels; met de beste isolatiewaarde. Mupan Facade is een bijzonder duurzame, stevige, weerbestendige glaswol gevelisolatieplaat.
  Excl. BTW: € 68,71 Incl. BTW: € 83,14 Al vanaf: € 73,16
  incl. BTW
 2. Het product Mupan Facade is het topproduct van Isover voor de isolatie van vliesgevels; met de beste isolatiewaarde. Mupan Facade is een bijzonder duurzame, stevige, weerbestendige glaswol gevelisolatieplaat.
  Excl. BTW: € 70,15 Incl. BTW: € 84,88 Al vanaf: € 74,69
  incl. BTW
 3. Het product Mupan Facade is het topproduct van Isover voor de isolatie van vliesgevels; met de beste isolatiewaarde. Mupan Facade is een bijzonder duurzame, stevige, weerbestendige glaswol gevelisolatieplaat.
  Excl. BTW: € 66,96 Incl. BTW: € 81,02 Al vanaf: € 71,29
  incl. BTW
 4. Het product Mupan Facade is het topproduct van Isover voor de isolatie van vliesgevels; met de beste isolatiewaarde. Mupan Facade is een bijzonder duurzame, stevige, weerbestendige glaswol gevelisolatieplaat.
  Excl. BTW: € 68,18 Incl. BTW: € 82,50 Al vanaf: € 72,60
  incl. BTW
 5. Het product Mupan Facade is het topproduct van Isover voor de isolatie van vliesgevels; met de beste isolatiewaarde. Mupan Facade is een bijzonder duurzame, stevige, weerbestendige glaswol gevelisolatieplaat.
  Excl. BTW: € 81,85 Incl. BTW: € 99,04 Al vanaf: € 87,16
  incl. BTW
 6. Het product Mupan Facade is het topproduct van Isover voor de isolatie van vliesgevels; met de beste isolatiewaarde. Mupan Facade is een bijzonder duurzame, stevige, weerbestendige glaswol gevelisolatieplaat.
  Excl. BTW: € 71,61 Incl. BTW: € 86,65 Al vanaf: € 76,24
  incl. BTW
 7. Het product Mupan Facade is het topproduct van Isover voor de isolatie van vliesgevels; met de beste isolatiewaarde. Mupan Facade is een bijzonder duurzame, stevige, weerbestendige glaswol gevelisolatieplaat.
  Excl. BTW: € 81,83 Incl. BTW: € 99,01 Al vanaf: € 87,13
  incl. BTW

Stel Aflopende Sortering in

TECHDELI - De Winkel voor A-Kwaliteit Techniek

TECHDELI is uw winkel voor A-kwaliteit techniek, met duizenden technische producten voor particulier en bedrijf, gemakkelijk online te bestellen.

Groot assortiment
TECHDELI heeft een groot assortiment voor huis en tuin, binnen en buiten, hobbyist en bedrijf. TECHDELI heeft altijd het beste artikel of oplossing voor uw probleem. Sterkste punt van TECHDELI is de absolute A-kwaliteitsnorm die we hanteren voor alle artikelen die wij verkopen. Bij TECHDELI koopt u dus de beste kwaliteit, waar u op kan rekenen, en dus bijdraagt aan het beste resultaat.

Ervaring en Service
Door onze jarenlange ervaring en kennis die zijn opgedaan door de online verkoop van technische artikelen én onze relaties met grote fabrikanten en leveranciers zijn we in staat u zeer scherpe prijzen te bieden. U kunt bij ons altijd terecht voor technische ondersteuning met vragen of problemen; onze technische helpdesk zal altijd met een oplossing of alternatief komen. TECHDELI is uw Winkel voor A-kwaliteit Techniek.