Hellend Dak Isolatie (buiten)

Isolatie Hellend / Schuin Dak Isolatie Buitenzijde

Het isoleren van uw schuine dak is sterk afhankelijk van de staat waarin het dak verkeerd. Als u een hellend dak heeft dat in slechte staat is, dan is het verstandig om uw dak aan de buitenzijde te isoleren. Een voordeel van het isoleren van een schuin dak aan de buitenzijde is dat het dakbeschot bij deze methode aan de ‘warme kant’ zit. Dit zorgt er voor dat de kans op vocht of condensatie zeer klein wordt.

Techdeli heeft 2 zeer geschikte A-Kwaliteit PIR hellend dak oplossingen van Unilin voor de isolatie van uw hellend dak aan de buitenzijde, de Utherm Sarking en de Utherm Sarking Plus.

Sommige maten isolatie kennen een wat langere levertijd, denk hierbij aan ca. 1 week. Neem voor de actuele levertijd, gerust even contact op.

TECHDELI - De Winkel voor A-Kwaliteit Techniek

TECHDELI is uw winkel voor A-kwaliteit techniek, met duizenden technische producten voor particulier en bedrijf, gemakkelijk online te bestellen.

Groot assortiment
TECHDELI heeft een groot assortiment voor huis en tuin, binnen en buiten, hobbyist en bedrijf. TECHDELI heeft altijd het beste artikel of oplossing voor uw probleem. Sterkste punt van TECHDELI is de absolute A-kwaliteitsnorm die we hanteren voor alle artikelen die wij verkopen. Bij TECHDELI koopt u dus de beste kwaliteit, waar u op kan rekenen, en dus bijdraagt aan het beste resultaat.

Ervaring en Service
Door onze jarenlange ervaring en kennis die zijn opgedaan door de online verkoop van technische artikelen én onze relaties met grote fabrikanten en leveranciers zijn we in staat u zeer scherpe prijzen te bieden. U kunt bij ons altijd terecht voor technische ondersteuning met vragen of problemen; onze technische helpdesk zal altijd met een oplossing of alternatief komen. TECHDELI is uw Winkel voor A-kwaliteit Techniek.