Utherm Sarking Pir

Utherm Sarking

Utherm Sarking Pir isolatieplaten op rol zijn te vinden in het voordelige aanbod isolatieproducten van TECHDELI. De isolatieplaten zijn vervaardigd van polyisocyanuraat (afgekort pir) en hebben een lambda- waarde van 0,023 W/mK, waarmee luchtdichte en energiezuinige isolatie gegarandeerd wordt. De platen zijn te gebruiken voor isolatie van hellende daken in nieuwbouw en renovatie, als na-isolatie van zijgevels en het dak, de agrarische en industriële sector. Het duurzame materiaal is vochtwerend, geluidwerend en bestand tegen schimmels en ongedierte.

Utherm Sarking Pir biedt extra bescherming van het dakhout, waarbij er geen sprake is van ruimteverlies. Door tand- en groefafwerking aan vier kanten ontstaat er een gesloten isolatielaag met minder koudebruggen. Utherm Sarking Pir kan gecombineerd worden met onderdakfolie en onderdakstroken. TECHDELI heeft de hoogwaardige Utherm Sarking Pir isolatieplaten (op rol) in verschillende diktes en isolatienormen op voorraad. Makkelijk en snel online te bestellen.

Sommige maten Utherm Sarking kennen een wat langere levertijd, denk hierbij aan ca. 1 week. Neem voor de actuele levertijd, gerust even contact op.

Er zijn geen producten die aan deze selectie voldoen.

TECHDELI - De Winkel voor A-Kwaliteit Techniek

TECHDELI is uw winkel voor A-kwaliteit techniek, met duizenden technische producten voor particulier en bedrijf, gemakkelijk online te bestellen.

Groot assortiment
TECHDELI heeft een groot assortiment voor huis en tuin, binnen en buiten, hobbyist en bedrijf. TECHDELI heeft altijd het beste artikel of oplossing voor uw probleem. Sterkste punt van TECHDELI is de absolute A-kwaliteitsnorm die we hanteren voor alle artikelen die wij verkopen. Bij TECHDELI koopt u dus de beste kwaliteit, waar u op kan rekenen, en dus bijdraagt aan het beste resultaat.

Ervaring en Service
Door onze jarenlange ervaring en kennis die zijn opgedaan door de online verkoop van technische artikelen én onze relaties met grote fabrikanten en leveranciers zijn we in staat u zeer scherpe prijzen te bieden. U kunt bij ons altijd terecht voor technische ondersteuning met vragen of problemen; onze technische helpdesk zal altijd met een oplossing of alternatief komen. TECHDELI is uw Winkel voor A-kwaliteit Techniek.