Utherm Sarking Plus

Utherm Sarking Plus

Unilin Utherm Sarking Plus, gemaakt van polyisocyanuraat is te vinden in het uitgebreide en voordelige assortiment isolatiematerialen van TECHDELI. Dankzij de hoge isolatiewaarde zijn de isolatieplaten op rol geschikt voor nieuwbouw en renovatie van hellende daken en buitengevelisolatie. Aan de buitenkant is de rol Utherm Sarking Plus voorzien van een ademende en waterdichte onderdakfolie, waardoor in een simpele handeling isolatie en onderdakfolie tegelijkertijd geplaatst kunnen worden. 

Simpel en snel een waterdichte isolatie creëren is mogelijk dankzij het gebruik van Utherm Sarking Plus. Toe te passen op verschillende gevelbekledingen, waaronder leien, pannen en sidings. Het isolatiemateriaal is duurzaam en kan met behulp van een isolatiemes op maat gesneden worden. De tand- en groefafwerking zorgt niet alleen voor energiebesparing, maar voorkomt ook koudebruggen. Utherm Sarking Plus van Unilin is bij TECHDELI makkelijk en snel online te bestellen. Verkrijgbaar in verschillende diktes en isolatienormen voor optimale isolatie.

Sommige maten Utherm Sarking kennen een wat langere levertijd, denk hierbij aan ca. 1 week. Neem voor de actuele levertijd, gerust even contact op.

Er zijn geen producten die aan deze selectie voldoen.

TECHDELI - De Winkel voor A-Kwaliteit Techniek

TECHDELI is uw winkel voor A-kwaliteit techniek, met duizenden technische producten voor particulier en bedrijf, gemakkelijk online te bestellen.

Groot assortiment
TECHDELI heeft een groot assortiment voor huis en tuin, binnen en buiten, hobbyist en bedrijf. TECHDELI heeft altijd het beste artikel of oplossing voor uw probleem. Sterkste punt van TECHDELI is de absolute A-kwaliteitsnorm die we hanteren voor alle artikelen die wij verkopen. Bij TECHDELI koopt u dus de beste kwaliteit, waar u op kan rekenen, en dus bijdraagt aan het beste resultaat.

Ervaring en Service
Door onze jarenlange ervaring en kennis die zijn opgedaan door de online verkoop van technische artikelen én onze relaties met grote fabrikanten en leveranciers zijn we in staat u zeer scherpe prijzen te bieden. U kunt bij ons altijd terecht voor technische ondersteuning met vragen of problemen; onze technische helpdesk zal altijd met een oplossing of alternatief komen. TECHDELI is uw Winkel voor A-kwaliteit Techniek.