Hellend Dak Isolatie (binnen)

Hellend Dak Isolatie Binnenzijde

Het isoleren van het dak aan de binnenzijde is even wat werk, maar het is ook als doe-het-zelf-klus uit te voeren, én het dakbeschot wordt direct afgewerkt . De isolatie wordt tussen de balken geplaatst en afgewerkt met plaatmateriaal. De isolatie beperkt het energieverlies, maar werkt ook geluid isolerend.

Het is belangrijk dat het dakbeschot dampdoorlatend is. Ligt er al folie op het houten dakbeschot, laat dan een bouwkundige beoordelen of uw dak damp-open genoeg is of niet. Als dit niet het geval is, dan moet u tussen de isolatie en het afwerkende plaatmateriaal, een dampdichte folie aanbrengen, anders kan er vocht in de constructie komen en gaat het dak rotten. Tussen de isolatie en de afwerking, dient een dampdichte folie aangebracht te worden.

Techdeli heeft vele opties in isolatie voor de binnenzijde van uw dak. Wilt persé een pir isolatie voor uw hellend dak, kies dan voor de Utherm Wall van Unilin. Let dan wel goed het juist op maat snijden van de platen en kwalitatief afplakken van de naden en aansluitingen.

Sommige maten isolatie kennen een wat langere levertijd, denk hierbij aan ca. 1 week. Neem voor de actuele levertijd, gerust even contact op.

TECHDELI - De Winkel voor A-Kwaliteit Techniek

TECHDELI is uw winkel voor A-kwaliteit techniek, met duizenden technische producten voor particulier en bedrijf, gemakkelijk online te bestellen.

Groot assortiment
TECHDELI heeft een groot assortiment voor huis en tuin, binnen en buiten, hobbyist en bedrijf. TECHDELI heeft altijd het beste artikel of oplossing voor uw probleem. Sterkste punt van TECHDELI is de absolute A-kwaliteitsnorm die we hanteren voor alle artikelen die wij verkopen. Bij TECHDELI koopt u dus de beste kwaliteit, waar u op kan rekenen, en dus bijdraagt aan het beste resultaat.

Ervaring en Service
Door onze jarenlange ervaring en kennis die zijn opgedaan door de online verkoop van technische artikelen én onze relaties met grote fabrikanten en leveranciers zijn we in staat u zeer scherpe prijzen te bieden. U kunt bij ons altijd terecht voor technische ondersteuning met vragen of problemen; onze technische helpdesk zal altijd met een oplossing of alternatief komen. TECHDELI is uw Winkel voor A-kwaliteit Techniek.