Utherm Wall Pir Dak

Utherm PIR Isolatieplaten voor Hellend Dak / Schuin Dak

Utherm Wall PIR isolatie van Unilin is de isolatieplaat voor hellend dak / schuin dak. De PIR-hardschuim isolatieplaten zijn uitgerust met tand en groef aan de 4-zijden 1200x600mm voor een extra handige verwerking tegen uw hellende / schuine dak van bijvoorbeeld uw zolder

Utherm Wall hardschuim isolatieplaten zijn gemaakt van polyisocyanuraat (pir). Dit isolatiemateriaal onderscheidt zich door de gesloten celstructuur, de zeer goede isolerende eigenschappen en een goede drukvastheid.

De platen isoleren uw dak/ zolder tot 40% beter dan de traditionele materialen en behalen dus dezelfde isolatiewaarden met een geringere dikte. Met A-keus Utherm PIR isolatie zonder (productfouten en luchtbubbels) verdient u uw investering het snelst terug en haalt u blijvend het hoogste rendement.

Sommige maten Utherm kennen een wat langere levertijd, denk hierbij aan ca. 1 week. Neem voor de actuele levertijd, gerust even contact op.

Er zijn geen producten die aan deze selectie voldoen.

TECHDELI - De Winkel voor A-Kwaliteit Techniek

TECHDELI is uw winkel voor A-kwaliteit techniek, met duizenden technische producten voor particulier en bedrijf, gemakkelijk online te bestellen.

Groot assortiment
TECHDELI heeft een groot assortiment voor huis en tuin, binnen en buiten, hobbyist en bedrijf. TECHDELI heeft altijd het beste artikel of oplossing voor uw probleem. Sterkste punt van TECHDELI is de absolute A-kwaliteitsnorm die we hanteren voor alle artikelen die wij verkopen. Bij TECHDELI koopt u dus de beste kwaliteit, waar u op kan rekenen, en dus bijdraagt aan het beste resultaat.

Ervaring en Service
Door onze jarenlange ervaring en kennis die zijn opgedaan door de online verkoop van technische artikelen én onze relaties met grote fabrikanten en leveranciers zijn we in staat u zeer scherpe prijzen te bieden. U kunt bij ons altijd terecht voor technische ondersteuning met vragen of problemen; onze technische helpdesk zal altijd met een oplossing of alternatief komen. TECHDELI is uw Winkel voor A-kwaliteit Techniek.