Rockwool Fastfixx

Rockwool Fastfixx Isolatieplaat

Hoogwaardig Rockwoll Fastfixx isolatieplaat voor de isolatie van een hellend dak is te vinden in het voordelige assortiment van TECHDELI. Rockwoll Fastfixx platen bestaan uit rotswolplaat welke geluidwerend, thermisch isolerend en brandwerend is. De isolatieplaat is voorzien van een dampremmer welke gecombineerd is met een afgewerkte en extra beschermende toplaag. Het materiaal is veilig en vooral bijzonder makkelijk in gebruik, waardoor het dak snel geïsoleerd kan worden.

De Rockwoll Fastfixx isolatieplaten worden bevestigd door middel van een metalen anker in combinatie met schroeven of een speciale elastische lijm. De platen zijn geschikt voor gebruik in nieuwbouw en renovatie, zowel op pannen- en leidak met diverse soorten onderdak (hout, dampopen folie of vezelcementplaat). De rotswolplaten zijn verkrijgbaar in 60 en 100 mm dikte en diverse afmetingen voor isolatie op maat. Bij TECHDELI zijn Rockwoll Fastfix platen makkelijk en snel online te bestellen.

Sommige maten Rockwool Fastfixx kennen een wat langere levertijd, denk hierbij aan ca. 1 week. Neem voor de actuele levertijd, gerust even contact op.

Er zijn geen producten die aan deze selectie voldoen.

TECHDELI - De Winkel voor A-Kwaliteit Techniek

TECHDELI is uw winkel voor A-kwaliteit techniek, met duizenden technische producten voor particulier en bedrijf, gemakkelijk online te bestellen.

Groot assortiment
TECHDELI heeft een groot assortiment voor huis en tuin, binnen en buiten, hobbyist en bedrijf. TECHDELI heeft altijd het beste artikel of oplossing voor uw probleem. Sterkste punt van TECHDELI is de absolute A-kwaliteitsnorm die we hanteren voor alle artikelen die wij verkopen. Bij TECHDELI koopt u dus de beste kwaliteit, waar u op kan rekenen, en dus bijdraagt aan het beste resultaat.

Ervaring en Service
Door onze jarenlange ervaring en kennis die zijn opgedaan door de online verkoop van technische artikelen én onze relaties met grote fabrikanten en leveranciers zijn we in staat u zeer scherpe prijzen te bieden. U kunt bij ons altijd terecht voor technische ondersteuning met vragen of problemen; onze technische helpdesk zal altijd met een oplossing of alternatief komen. TECHDELI is uw Winkel voor A-kwaliteit Techniek.