Rockwool Rockflex 214

Rockwool Rockflex 214

Rockwool Rockflex 214

Voordelige Rockwool Rockflex 214 is te vinden in het ruime assortiment isolatiematerialen van TECHDELI. De bijzonder lichte en veerkrachtige rotswolplaat wordt geleverd op rol (rotswoldeken) en is makkelijk op maat te snijden. Rockwool Rockflex 214 is geschikt voor het thermisch en akoestisch isoleren van vloeren, waaronder zoldervloeren en daken (tussen de balken (kepers) van een hellend dak). Om een geheel lucht- en dampdichte isolatie te creëren kan de steenwoldeken gecombineerd worden met een dampscherm, speciale tape en kit. 

Rockwool Rockflex 214 is toe te passen in nieuwbouw en renovatie, waarbij behoefte is aan isolatie van hoogwaardige kwaliteit welke niet krimpt of uitzet. De duurzame rotswoldeken is toepasbaar voor alle keperafstanden met een maximale lengte van 600 mm. Gemaakt van milieuvriendelijk materiaal zijn de rotwoldekens chemisch neutraal en bovendien schimmelwerend en waterafstotend. Rockflex 214 van Rockwool is makkelijk en snel online te bestellen bij TECHDELI.

Sommige maten Rockwool Rockflex kennen een wat langere levertijd, denk hierbij aan ca. 1 week. Neem voor de actuele levertijd, gerust even contact op.

Stel Aflopende Sortering in
 1. Rockflex 214 is geschikt voor thermische isolatie tussen de balken in hellende daken en zoldervloeren, en kan gebruikt worden als dakisolatie en vloerisolatie. (Kijk voor andere diktes bij Rockflex 224) Levertijd: 3 - 10 werkdagen

  Excl. BTW: € 51,94 Incl. BTW: € 62,85
  incl. BTW
 2. Rockflex 214 is geschikt voor thermische isolatie tussen de balken in hellende daken en zoldervloeren, en kan gebruikt worden als dakisolatie en vloerisolatie. (Kijk voor andere diktes bij Rockflex 224) Levertijd: 3 - 10 werkdagen

  Excl. BTW: € 46,19 Incl. BTW: € 55,89
  incl. BTW
 3. Rockflex 214 is geschikt voor thermische isolatie tussen de balken in hellende daken en zoldervloeren, en kan gebruikt worden als dakisolatie en vloerisolatie. (Kijk voor andere diktes bij Rockflex 224) Levertijd: 3 - 10 werkdagen

  Excl. BTW: € 47,91 Incl. BTW: € 57,97
  incl. BTW

Stel Aflopende Sortering in

Rockwool Rockflex 214 bestsellers

TECHDELI - De Winkel voor A-Kwaliteit Techniek

TECHDELI is uw winkel voor A-kwaliteit techniek, met duizenden technische producten voor particulier en bedrijf, gemakkelijk online te bestellen.

Groot assortiment
TECHDELI heeft een groot assortiment voor huis en tuin, binnen en buiten, hobbyist en bedrijf. TECHDELI heeft altijd het beste artikel of oplossing voor uw probleem. Sterkste punt van TECHDELI is de absolute A-kwaliteitsnorm die we hanteren voor alle artikelen die wij verkopen. Bij TECHDELI koopt u dus de beste kwaliteit, waar u op kan rekenen, en dus bijdraagt aan het beste resultaat.

Ervaring en Service
Door onze jarenlange ervaring en kennis die zijn opgedaan door de online verkoop van technische artikelen én onze relaties met grote fabrikanten en leveranciers zijn we in staat u zeer scherpe prijzen te bieden. U kunt bij ons altijd terecht voor technische ondersteuning met vragen of problemen; onze technische helpdesk zal altijd met een oplossing of alternatief komen. TECHDELI is uw Winkel voor A-kwaliteit Techniek.