Isover Systemroll 700

Isover Systemroll 700

De hoogwaardige Isover Systemroll 700 isolatie is te vinden in het uitgebreide en vooral voordelige assortiment isolatiematerialen van TECHDELI. De onbeklede glaswoldeken heeft een hoge isolatiewaarde, waarmee houtskeletbouw, gevel- en geprefabriceerde dakelementen geïsoleerd kunnen worden. Gebruik van de Isover Systemroll 700 garandeert zowel thermische als akoestische isolatie. De glaswoldeken is bovendien onbrandbaar, voorkomt de uitbreiding van een brand en verhoogd hierdoor de veiligheid van elk gebouw.

Het duurzame materiaal is milieuvriendelijk en bestaat voor het grootste deel uit gerecyclede materialen. Naast de hoge isolatiewaarde is Isover Systemroll 700 isolatie waterafstotend, niet capillair en niet hygroscopisch. De glaswoldeken wordt lichtjes tussen houten stijlen of sporen gedrukt en bevestigt. Door de hoogwaardige vervaardiging voldoet het isolatiemateriaal aan alle door de wet gestelde eisen wat betreft brandveiligheid, geluidsisolatie en thermische isolatie. Isover Systemroll 700 is bij TECHDELI verkrijgbaar in verschillende diktes en breedtes, voor isolatie op maat.

Sommige maten Isover Systemroll 700 kennen een wat langere levertijd, denk hierbij aan ca. 1 week. Neem voor de actuele levertijd, gerust even contact op.

Stel Aflopende Sortering in
 1. Isover Systemroll 700 is een onbeklede, stevige glaswoldeken, met een hoge isolatiewaarde voor het thermisch, akoestisch en brandveilig isoleren van houtskeletbouw dak- en gevelelementen. Levertijd: 3 - 10 werkdagen

  Excl. BTW: € 53,89 Incl. BTW: € 65,21 Al vanaf: € 57,38
  incl. BTW
 2. Isover Systemroll 700 is een onbeklede, stevige glaswoldeken, met een hoge isolatiewaarde voor het thermisch, akoestisch en brandveilig isoleren van houtskeletbouw dak- en gevelelementen.  Levertijd: 3 - 10 werkdagen

  Excl. BTW: € 52,16 Incl. BTW: € 63,11 Al vanaf: € 55,54
  incl. BTW
 3. Isover Systemroll 700 is een onbeklede, stevige glaswoldeken, met een hoge isolatiewaarde voor het thermisch, akoestisch en brandveilig isoleren van houtskeletbouw dak- en gevelelementen. Levertijd: 3 - 10 werkdagen

  Excl. BTW: € 61,34 Incl. BTW: € 74,22 Al vanaf: € 65,32
  incl. BTW
 4. Isover Systemroll 700 is een onbeklede, stevige glaswoldeken, met een hoge isolatiewaarde voor het thermisch, akoestisch en brandveilig isoleren van houtskeletbouw dak- en gevelelementen. Levertijd: 3 - 10 werkdagen

  Excl. BTW: € 60,06 Incl. BTW: € 72,67 Al vanaf: € 63,95
  incl. BTW

Stel Aflopende Sortering in

TECHDELI - De Winkel voor A-Kwaliteit Techniek

TECHDELI is uw winkel voor A-kwaliteit techniek, met duizenden technische producten voor particulier en bedrijf, gemakkelijk online te bestellen.

Groot assortiment
TECHDELI heeft een groot assortiment voor huis en tuin, binnen en buiten, hobbyist en bedrijf. TECHDELI heeft altijd het beste artikel of oplossing voor uw probleem. Sterkste punt van TECHDELI is de absolute A-kwaliteitsnorm die we hanteren voor alle artikelen die wij verkopen. Bij TECHDELI koopt u dus de beste kwaliteit, waar u op kan rekenen, en dus bijdraagt aan het beste resultaat.

Ervaring en Service
Door onze jarenlange ervaring en kennis die zijn opgedaan door de online verkoop van technische artikelen én onze relaties met grote fabrikanten en leveranciers zijn we in staat u zeer scherpe prijzen te bieden. U kunt bij ons altijd terecht voor technische ondersteuning met vragen of problemen; onze technische helpdesk zal altijd met een oplossing of alternatief komen. TECHDELI is uw Winkel voor A-kwaliteit Techniek.