Ankers

Stel Aflopende Sortering in
 1. GB-Spouwankers voor het verbinden van het binnen- en het buitenspouwblad bij te metselen muren. Uni-L spouwankers met een lengte van 230 mm, voor een spouwmaat van circa 100-130 mm.

  Excl. BTW: € 0,08 Incl. BTW: € 0,10
  incl. BTW
 2. GB-Spouwankers voor het verbinden van het binnen- en het buitenspouwblad bij te metselen muren. Uni-L spouwankers met een lengte van 260 mm, voor een spouwmaat van circa 130-160 mm.

  Excl. BTW: € 0,08 Incl. BTW: € 0,10
  incl. BTW
 3. GB-Spouwankers voor het verbinden van het binnen- en het buitenspouwblad bij te metselen muren. Uni-L spouwankers met een lengte van 290 mm, voor een spouwmaat van circa 160-190 mm.

  Excl. BTW: € 0,08 Incl. BTW: € 0,10
  incl. BTW

Stel Aflopende Sortering in

TECHDELI - De Winkel voor A-Kwaliteit Techniek

TECHDELI is uw winkel voor A-kwaliteit techniek, met duizenden technische producten voor particulier en bedrijf, gemakkelijk online te bestellen.

Groot assortiment
TECHDELI heeft een groot assortiment voor huis en tuin, binnen en buiten, hobbyist en bedrijf. TECHDELI heeft altijd het beste artikel of oplossing voor uw probleem. Sterkste punt van TECHDELI is de absolute A-kwaliteitsnorm die we hanteren voor alle artikelen die wij verkopen. Bij TECHDELI koopt u dus de beste kwaliteit, waar u op kan rekenen, en dus bijdraagt aan het beste resultaat.

Ervaring en Service
Door onze jarenlange ervaring en kennis die zijn opgedaan door de online verkoop van technische artikelen én onze relaties met grote fabrikanten en leveranciers zijn we in staat u zeer scherpe prijzen te bieden. U kunt bij ons altijd terecht voor technische ondersteuning met vragen of problemen; onze technische helpdesk zal altijd met een oplossing of alternatief komen. TECHDELI is uw Winkel voor A-kwaliteit Techniek.