Plafond Isolatie

Plafondisolatie

Techdeli heeft diverse A-kwaliteit oplossingen voor de isolatie van uw plafond. Met plafondisolatie gaat u geluidsoverlast en warmteverlies tegen (thermische isolatie). Twee belangrijke redenen om te kiezen voor goede plafondisolatie.

Geluidisolatie Plafond

De beste manier om geluidsisolatie toe te passen bij een verdiepingsvloer is het monteren van een hoogwaardig vrijdragend plafond. Een vrijdragend plafond is ontkoppeld van de vloerconstructie en daardoor worden contactgeluiden sterk verminderd.

Thermische Isolatie Plafond

Het isoleren van uw plafond op de begane grond, verdieping of zolder is met de isolatieproducten van Rockwool en Isover een relatief eenvoudige klus. U kunt vloeren en plafonds zowel van onderaf als van bovenaf isoleren. Met plafondisolatie bespaart u energie en verbetert u de geluidwerendheid. Wilt u graag meer weten over de isolatie van uw plafond, neem dan even contact op met Techdeli. 

Sommige maten plafondisolatie kennen een wat langere levertijd, denk hierbij aan ca. 1 week. Neem voor de actuele levertijd, ook gerust even contact op.

 

TECHDELI - De Winkel voor A-Kwaliteit Techniek

TECHDELI is uw winkel voor A-kwaliteit techniek, met duizenden technische producten voor particulier en bedrijf, gemakkelijk online te bestellen.

Groot assortiment
TECHDELI heeft een groot assortiment voor huis en tuin, binnen en buiten, hobbyist en bedrijf. TECHDELI heeft altijd het beste artikel of oplossing voor uw probleem. Sterkste punt van TECHDELI is de absolute A-kwaliteitsnorm die we hanteren voor alle artikelen die wij verkopen. Bij TECHDELI koopt u dus de beste kwaliteit, waar u op kan rekenen, en dus bijdraagt aan het beste resultaat.

Ervaring en Service
Door onze jarenlange ervaring en kennis die zijn opgedaan door de online verkoop van technische artikelen én onze relaties met grote fabrikanten en leveranciers zijn we in staat u zeer scherpe prijzen te bieden. U kunt bij ons altijd terecht voor technische ondersteuning met vragen of problemen; onze technische helpdesk zal altijd met een oplossing of alternatief komen. TECHDELI is uw Winkel voor A-kwaliteit Techniek.