Rockwool Bouwplaat 211

Rockwool Bouwplaat 211

De Rockwool Bouwplaat 211 is te vinden in het online aanbod van TECHDELI. De hoogwaardige Bouwplaat vormt de ideale isolatie voor wanden en houten constructies, waarbij een thermische en akoestische isolatie gewenst is. De stevige en tegelijkertijd redelijk flexibele rotswolplaat kan tot 5 centimeter samen geduwd worden aan de randzone, waardoor de steenwol platen klemmend bevestigd kunnen worden. Hierdoor is de Rockwool Bouwplaat 211 geschikt voor diverse balk- en keperafstanden met slechts minimaal materiaalverlies. 

De milieuvriendelijke Rockwool Bouwplaat 211 is niet alleen duurzaam maar het gebruikte materiaal (rotswol) is bovendien bestand tegen temperaturen boven 1000°C, waardoor de brandveiligheid verhoogd wordt en de constructie voldoet aan de wettelijke eisen. De 211 rotswolplaat is chemisch neutraal, niet vatbaar voor schimmel, vormvast, waterafstotend, onaantastbaar voor ongedierte en niet capillair en niet hygroscopisch. Voor bevestiging zijn geen extra materialen nodig, aangezien de voordelige Rockwool Bouwplaat 211 van TECHDELI zelfklemmend is.

Sommige maten Bouwplaat 211 kennen een wat langere levertijd, denk hierbij aan ca. 1 week. Neem voor de actuele levertijd, gerust even contact op.

Er zijn geen producten die aan deze selectie voldoen.

TECHDELI - De Winkel voor A-Kwaliteit Techniek

TECHDELI is uw winkel voor A-kwaliteit techniek, met duizenden technische producten voor particulier en bedrijf, gemakkelijk online te bestellen.

Groot assortiment
TECHDELI heeft een groot assortiment voor huis en tuin, binnen en buiten, hobbyist en bedrijf. TECHDELI heeft altijd het beste artikel of oplossing voor uw probleem. Sterkste punt van TECHDELI is de absolute A-kwaliteitsnorm die we hanteren voor alle artikelen die wij verkopen. Bij TECHDELI koopt u dus de beste kwaliteit, waar u op kan rekenen, en dus bijdraagt aan het beste resultaat.

Ervaring en Service
Door onze jarenlange ervaring en kennis die zijn opgedaan door de online verkoop van technische artikelen én onze relaties met grote fabrikanten en leveranciers zijn we in staat u zeer scherpe prijzen te bieden. U kunt bij ons altijd terecht voor technische ondersteuning met vragen of problemen; onze technische helpdesk zal altijd met een oplossing of alternatief komen. TECHDELI is uw Winkel voor A-kwaliteit Techniek.