Platdak Isolatie (buitenzijde)

Platdak Isolatie Buitenkant / Buitenzijde

Isolatie van een platdak aan de buitenkant voorkomt vochtproblemen aan de binnenzijde. Bij isolatie van een platdak aan buitenzijde spreken we van een warm-dakconstructie. Het isolatiemateriaal zit aan de buitenzijde van het platte dak en het dak zelf zal zodoende de binnentemperatuur aannemen.

Voor het isoleren van de buitenkant van een plat dak biedt Techdeli onderstaande A-Kwaliteit isolatieplaten aan. Bij isolatie van uw platdak aan de buitenzijde is het belangrijk om de afwatering ook weer goed in orde te maken. Mocht u vragen hebben over isolatie van uw platte dak, neem dan gerust even contact met op Techdeli. 

Sommige maten isolatie kennen een wat langere levertijd, denk hierbij aan ca. 1 week. Neem voor de actuele levertijd, ook ook gerust even contact met ons op.

TECHDELI - De Winkel voor A-Kwaliteit Techniek

TECHDELI is uw winkel voor A-kwaliteit techniek, met duizenden technische producten voor particulier en bedrijf, gemakkelijk online te bestellen.

Groot assortiment
TECHDELI heeft een groot assortiment voor huis en tuin, binnen en buiten, hobbyist en bedrijf. TECHDELI heeft altijd het beste artikel of oplossing voor uw probleem. Sterkste punt van TECHDELI is de absolute A-kwaliteitsnorm die we hanteren voor alle artikelen die wij verkopen. Bij TECHDELI koopt u dus de beste kwaliteit, waar u op kan rekenen, en dus bijdraagt aan het beste resultaat.

Ervaring en Service
Door onze jarenlange ervaring en kennis die zijn opgedaan door de online verkoop van technische artikelen én onze relaties met grote fabrikanten en leveranciers zijn we in staat u zeer scherpe prijzen te bieden. U kunt bij ons altijd terecht voor technische ondersteuning met vragen of problemen; onze technische helpdesk zal altijd met een oplossing of alternatief komen. TECHDELI is uw Winkel voor A-kwaliteit Techniek.