Kingspan TR 20

Kingspan TR 20

De hoogwaardige Kingspan TR 20 isolatie vindt u in het voordelige assortiment isolatiematerialen van TECHDELI. De PIR hardschuim dakplaat is gemaakt voor de isolatie van platte en licht hellende daken aan de buitenzijde. De plaat is aan twee kanten voorzien van gebitumeerd glasvlies voor optimale thermische isolatie. De vezelvrije kern van de Kingspan TR 20 is gemaakt van PIR hardschuim en werkt brandwerend, waardoor gebruik van de isolatieplaat de brandveiligheid van het gebouw verhoogd. 

De Kingspan TR 20 is direct partieel verkleefbaar en heeft een uitstekende beloopbaarheid. Geschikt voor zowel op houten, stalen en betonnen daken. Het geringe gewicht gecombineerd met de hoge drukvastheid en stijfheid maakt het mogelijk de isolatieplaten makkelijk en snel te verwerken. Toe te passen bij nieuwbouw en renovatie. De platen zijn bij TECHDELI verkrijgbaar in diverse lengtes en diktes, zodat optimale thermische isolatie gegarandeerd wordt.

Sommige maten Kingspan TR20 kennen een wat langere levertijd, denk hierbij aan ca. 1 week. Neem voor de actuele levertijd, gerust even contact op.

Er zijn geen producten die aan deze selectie voldoen.

TECHDELI - De Winkel voor A-Kwaliteit Techniek

TECHDELI is uw winkel voor A-kwaliteit techniek, met duizenden technische producten voor particulier en bedrijf, gemakkelijk online te bestellen.

Groot assortiment
TECHDELI heeft een groot assortiment voor huis en tuin, binnen en buiten, hobbyist en bedrijf. TECHDELI heeft altijd het beste artikel of oplossing voor uw probleem. Sterkste punt van TECHDELI is de absolute A-kwaliteitsnorm die we hanteren voor alle artikelen die wij verkopen. Bij TECHDELI koopt u dus de beste kwaliteit, waar u op kan rekenen, en dus bijdraagt aan het beste resultaat.

Ervaring en Service
Door onze jarenlange ervaring en kennis die zijn opgedaan door de online verkoop van technische artikelen én onze relaties met grote fabrikanten en leveranciers zijn we in staat u zeer scherpe prijzen te bieden. U kunt bij ons altijd terecht voor technische ondersteuning met vragen of problemen; onze technische helpdesk zal altijd met een oplossing of alternatief komen. TECHDELI is uw Winkel voor A-kwaliteit Techniek.