Kingspan TR24

Kingspan TR 24 - Isolatie Plat Dak Pir

De Kingspan TR 24 PIR is bij uitstek geschikt voor de thermische isolatie van platte daken. TECHDELI heeft de hoogwaardige isolatieplaten op voorraad. De plaat bestaat uit een harde kern gemaakt van vezelvrij PIR hardschuim met aan een kant glasvlies en aan de andere kant gebitumeerd glasvlies. Naast een optimaal thermisch rendement verhoogd de Kingspan TR 24 ook de brandveiligheid, aangezien het gebruikte materiaal bestand is tegen hoge temperaturen. De kanten van de plaat zijn standaard recht afgewerkt voor een efficiënte verwerking van de isolatieplaat. 

Hechting van de plaat is optimaal dankzij de twee cacheringen en kan zowel met koude verkleving of op partieel gebrande dakbedekking toegepast worden. Voor optimale isolatie zijn de platen verkrijgbaar in diverse afmetingen, waarbij er keuze is tussen verschillende diktes en lengtes. De isolatieplaten zijn niet alleen eenvoudig en snel, maar bovendien voordelig online te bestellen bij TECHDELI.

Sommige maten isolatie kennen een wat langere levertijd, denk hierbij aan ca. 1 week. Neem voor de actuele levertijd, gerust even contact op! 

Er zijn geen producten die aan deze selectie voldoen.

Kingspan TR24 bestsellers

TECHDELI - De Winkel voor A-Kwaliteit Techniek

TECHDELI is uw winkel voor A-kwaliteit techniek, met duizenden technische producten voor particulier en bedrijf, gemakkelijk online te bestellen.

Groot assortiment
TECHDELI heeft een groot assortiment voor huis en tuin, binnen en buiten, hobbyist en bedrijf. TECHDELI heeft altijd het beste artikel of oplossing voor uw probleem. Sterkste punt van TECHDELI is de absolute A-kwaliteitsnorm die we hanteren voor alle artikelen die wij verkopen. Bij TECHDELI koopt u dus de beste kwaliteit, waar u op kan rekenen, en dus bijdraagt aan het beste resultaat.

Ervaring en Service
Door onze jarenlange ervaring en kennis die zijn opgedaan door de online verkoop van technische artikelen én onze relaties met grote fabrikanten en leveranciers zijn we in staat u zeer scherpe prijzen te bieden. U kunt bij ons altijd terecht voor technische ondersteuning met vragen of problemen; onze technische helpdesk zal altijd met een oplossing of alternatief komen. TECHDELI is uw Winkel voor A-kwaliteit Techniek.