Recticel Powerdeck B

Recticel Powerdeck B

Recticel Powerdeck B

Recticel Powerdek B is gemaakt voor platte daken en is te vinden in het uitgebreide en voordelige assortiment isolatiematerialen van TECHDELI. De unieke samenstelling van de isolatieplaat bestaat uit TAUfoam by Recticel en is aan een kant bekleed met mineraal gecoat glasvlies en aan de andere kant gebitumeerd glasvlies gecombineerd met polypropyleen vlies. De celstructuur van de gebruikte materialen maakt de platen brandwerend, waardoor het gebouw aan de wettelijk gestelde eisen wat brandveiligheid betreft voldoet. 

Recticel Powerdek B isolatieplaten zijn vormvast en dankzij het lichte gewicht bijzonder makkelijk en snel te verwerken. Vervorming bij belasting is minimaal, terwijl de platen ook na plaatsing beloopbaar blijven. Het Keymark certificaat biedt de garantie dat de platen van de hoogste kwaliteit zijn en voldoen aan alle gestelde eisen wat betreft thermische isolatie van nieuwbouw en renovatie. De Recticel Powerdek B is eenvoudig online te bestellen bij TECHDELI.

Sommige maten Powrdeck kennen een wat langere levertijd, denk hierbij aan ca. 1 week. Neem voor de actuele levertijd, gerust even contact op.

Er zijn geen producten die aan deze selectie voldoen.

TECHDELI - De Winkel voor A-Kwaliteit Techniek

TECHDELI is uw winkel voor A-kwaliteit techniek, met duizenden technische producten voor particulier en bedrijf, gemakkelijk online te bestellen.

Groot assortiment
TECHDELI heeft een groot assortiment voor huis en tuin, binnen en buiten, hobbyist en bedrijf. TECHDELI heeft altijd het beste artikel of oplossing voor uw probleem. Sterkste punt van TECHDELI is de absolute A-kwaliteitsnorm die we hanteren voor alle artikelen die wij verkopen. Bij TECHDELI koopt u dus de beste kwaliteit, waar u op kan rekenen, en dus bijdraagt aan het beste resultaat.

Ervaring en Service
Door onze jarenlange ervaring en kennis die zijn opgedaan door de online verkoop van technische artikelen én onze relaties met grote fabrikanten en leveranciers zijn we in staat u zeer scherpe prijzen te bieden. U kunt bij ons altijd terecht voor technische ondersteuning met vragen of problemen; onze technische helpdesk zal altijd met een oplossing of alternatief komen. TECHDELI is uw Winkel voor A-kwaliteit Techniek.