Recticel Powerdeck

Recticel Powerdeck

De drukvaste Recticel Powerdek PUR isolatieplaat is aan twee kanten bekleed met aluminium en geschikt voor toepassing op platte daken. In het assortiment van TECHDELI zijn de betaalbare en hoogwaardige isolatieplaten te vinden. De dunne isolatieplaat levert een hoog thermisch rendement op wat uiteindelijk resulteert in een lagere energierekening. Het lichte gewicht vergemakkelijkt bovendien de verwerking van de Recticel Powerdek PUR platen en zorgt voor een besparing op het aantal werkuren en mankracht. 

Naast een optimale thermische isolatie verhogen de brandwerende platen de brandveiligheid van het gebouw. De hoge drukweerstand van de Recticel Powerdek maakt het mogelijk om het dak tijdens onderhoud en andere werkzaamheden te belopen. Powerdek PUR Plaat is geschikt voor mechanisch bevestigde tweelaagse bitumineuze of met een laag beklede kunststof bekledingen. De isolatieplaten zijn voorzien van het gecertificeerde Keymark keurmerk, waarmee de kwaliteit van de PUR platen, verkrijgbaar bij TECHDELI, gegarandeerd wordt.

Sommige maten Recticel Powerdeck kennen een wat langere levertijd, denk hierbij aan ca. 1 week. Neem voor de actuele levertijd, gerust even contact op. 

Er zijn geen producten die aan deze selectie voldoen.

TECHDELI - De Winkel voor A-Kwaliteit Techniek

TECHDELI is uw winkel voor A-kwaliteit techniek, met duizenden technische producten voor particulier en bedrijf, gemakkelijk online te bestellen.

Groot assortiment
TECHDELI heeft een groot assortiment voor huis en tuin, binnen en buiten, hobbyist en bedrijf. TECHDELI heeft altijd het beste artikel of oplossing voor uw probleem. Sterkste punt van TECHDELI is de absolute A-kwaliteitsnorm die we hanteren voor alle artikelen die wij verkopen. Bij TECHDELI koopt u dus de beste kwaliteit, waar u op kan rekenen, en dus bijdraagt aan het beste resultaat.

Ervaring en Service
Door onze jarenlange ervaring en kennis die zijn opgedaan door de online verkoop van technische artikelen én onze relaties met grote fabrikanten en leveranciers zijn we in staat u zeer scherpe prijzen te bieden. U kunt bij ons altijd terecht voor technische ondersteuning met vragen of problemen; onze technische helpdesk zal altijd met een oplossing of alternatief komen. TECHDELI is uw Winkel voor A-kwaliteit Techniek.