Rockwool Caproxx Energy

Rockwool Caproxx Energy

De drukvaste en hoogwaardige Rockwool Caproxx Energy isolatieplaat is te vinden in het voordelige assortiment isolatiematerialen van TECHDELI. De uiterst lichte plaat is gemaakt van een gepatenteerde toplaag (Dual Density productietechnologie) waardoor de isolatieplaat ondanks het gereduceerde gewicht na plaatsing goed beloopbaar blijft tijdens renovatie- of onderhoudswerkzaamheden. Rockwool Caproxx Energy is geschikt voor mechanisch bevestigde dakbedekkingssystemen, maar kan ook gebruikt worden voor losliggende dakbedekkingssystemen. 

De Rockwool Caproxx Energy platen zijn bestand tegen schommelende temperaturen waardoor deze niet krimpen of uitzetten. De hoge warmtecapaciteit zorgt voor een koele woning in de zomer en het vasthouden van warmte in de winter. Naast een optimale thermische isolatie zijn de isolatieplaten ook akoestisch isolerend. Gemaakt van natuurlijk materiaal dat niet alleen volledig recyclebaar is, maar bovendien brandwerend en ongevoelig voor schimmels en ongedierte is. Bij TECHDELI kunnen de Rockwool Caproxx Energy isolatieplaten makkelijk en snel online besteld worden.

Sommige maten isolatie kennen een wat langere levertijd, denk hierbij aan ca. 1 week. Neem voor de actuele levertijd, gerust even contact op! 

Er zijn geen producten die aan deze selectie voldoen.

TECHDELI - De Winkel voor A-Kwaliteit Techniek

TECHDELI is uw winkel voor A-kwaliteit techniek, met duizenden technische producten voor particulier en bedrijf, gemakkelijk online te bestellen.

Groot assortiment
TECHDELI heeft een groot assortiment voor huis en tuin, binnen en buiten, hobbyist en bedrijf. TECHDELI heeft altijd het beste artikel of oplossing voor uw probleem. Sterkste punt van TECHDELI is de absolute A-kwaliteitsnorm die we hanteren voor alle artikelen die wij verkopen. Bij TECHDELI koopt u dus de beste kwaliteit, waar u op kan rekenen, en dus bijdraagt aan het beste resultaat.

Ervaring en Service
Door onze jarenlange ervaring en kennis die zijn opgedaan door de online verkoop van technische artikelen én onze relaties met grote fabrikanten en leveranciers zijn we in staat u zeer scherpe prijzen te bieden. U kunt bij ons altijd terecht voor technische ondersteuning met vragen of problemen; onze technische helpdesk zal altijd met een oplossing of alternatief komen. TECHDELI is uw Winkel voor A-kwaliteit Techniek.