Utherm Roof B

Unilin Utherm Roof B PIR

Utherm Roof B PIR dakisolatie van Unilin vindt u in het voordelige assortiment van TECHDELI. De vlakke isolatieplaten zijn gemaakt van stevig PIR (polyiosocyanuraat) en hebben aan beide kanten gebitumeerd glasvlies. De gesloten structuur van de isolatieplaten zorgt voor een hoge drukvastheid en bijzonder goed isolerende eigenschappen. De Utherm Roof B platen zijn licht van gewicht en kunnen makkelijk op elke gewenste maat gezaagd worden. De Unilin Roof B PIR platen zijn zowel duurzaam als milieuvriendelijk en dragen bij aan een verminderde uitstoot van CO2 gassen. 

Utherm Roof B heeft brandwerende eigenschappen waardoor isolatie met deze platen bijdraagt aan de brandveiligheid van het gebouw. De isolatieplanten zijn toepasbaar als platdakisolatie, maar kunnen ook gebruikt worden boven betonnen draagvloeren, als spouwisolatie en zijn toepasbaar boven de draagstructuur van hellende daken. De Unilin isolatieplaten zijn geschikt voor nieuwbouw en renovatie. Unilin Utherm Roof B isolatieplaten zijn online verkrijgbaar bij TECHDELI.

Sommige maten isolatie kennen een wat langere levertijd, denk hierbij aan ca. 1 week. Neem voor de actuele levertijd, gerust even contact op! 

Er zijn geen producten die aan deze selectie voldoen.

TECHDELI - De Winkel voor A-Kwaliteit Techniek

TECHDELI is uw winkel voor A-kwaliteit techniek, met duizenden technische producten voor particulier en bedrijf, gemakkelijk online te bestellen.

Groot assortiment
TECHDELI heeft een groot assortiment voor huis en tuin, binnen en buiten, hobbyist en bedrijf. TECHDELI heeft altijd het beste artikel of oplossing voor uw probleem. Sterkste punt van TECHDELI is de absolute A-kwaliteitsnorm die we hanteren voor alle artikelen die wij verkopen. Bij TECHDELI koopt u dus de beste kwaliteit, waar u op kan rekenen, en dus bijdraagt aan het beste resultaat.

Ervaring en Service
Door onze jarenlange ervaring en kennis die zijn opgedaan door de online verkoop van technische artikelen én onze relaties met grote fabrikanten en leveranciers zijn we in staat u zeer scherpe prijzen te bieden. U kunt bij ons altijd terecht voor technische ondersteuning met vragen of problemen; onze technische helpdesk zal altijd met een oplossing of alternatief komen. TECHDELI is uw Winkel voor A-kwaliteit Techniek.