Isover Party Wall

Isover Party Wall

De dunne Isover Party-Wall isolatieplaten zijn voordelig online te bestellen bij TECHDELI. Gemaakt van Isover glaswol zijn de platen aan een zijde bekleed met Vetrovex® glasvlies voor optimale akoestische isolatie van scheidingsmuren. Plaatsing van een Isover Party-Wall voorkomt contact tussen beide spouwmuren. Voor optimaal resultaat wordt eerst een muur opgetrokken, vervolgens wordt de isolatieplaat geplaatst, waarbij erop gelet wordt dat de platen nauw aansluiten en ten slotte wordt de tweede muur opgetrokken. 

Isover Party-Wall isolatieplaten zijn niet capillair, vormvast, rotvrij en niet hygroscopisch. Daarnaast vormen de platen geen voedingsbodem voor ongedierte, zijn de isolatieplaten van Isover bestand tegen water en bovendien niet corrosief. Indien gewenst kunnen de platen op maat gesneden worden, waarbij erop gelet dient te worden dat de platen perfect op elkaar aan blijven sluiten. Bij TECHDELI vindt u de Isover Party –Wall isolatieplaten in diverse diktes en afmetingen.

Sommige maten isolatie kennen een wat langere levertijd, denk hierbij aan ca. 1 week. Neem voor de actuele levertijd, gerust even contact op! 

Stel Aflopende Sortering in
 1. Isover Party-wall dikte 20mm - 22.5m2 Levertijd: 3 - 10 werkdagen

  Excl. BTW: € 103,50 Incl. BTW: € 125,24 Al vanaf: € 110,21
  incl. BTW
 2. Isover Party-wall dikte 30mm - 15.3m2 Levertijd: 3 - 10 werkdagen

  Excl. BTW: € 104,31 Incl. BTW: € 126,22 Al vanaf: € 111,07
  incl. BTW
 3. Isover Party-wall dikte 40mm - 10.8m2 Levertijd: 3 - 10 werkdagen

  Excl. BTW: € 86,62 Incl. BTW: € 104,81 Al vanaf: € 92,25
  incl. BTW
 4. Isover Party-wall dikte 50mm - 9.0m2 Levertijd: 3 - 10 werkdagen

  Excl. BTW: € 90,05 Incl. BTW: € 108,96 Al vanaf: € 95,88
  incl. BTW

Stel Aflopende Sortering in

TECHDELI - De Winkel voor A-Kwaliteit Techniek

TECHDELI is uw winkel voor A-kwaliteit techniek, met duizenden technische producten voor particulier en bedrijf, gemakkelijk online te bestellen.

Groot assortiment
TECHDELI heeft een groot assortiment voor huis en tuin, binnen en buiten, hobbyist en bedrijf. TECHDELI heeft altijd het beste artikel of oplossing voor uw probleem. Sterkste punt van TECHDELI is de absolute A-kwaliteitsnorm die we hanteren voor alle artikelen die wij verkopen. Bij TECHDELI koopt u dus de beste kwaliteit, waar u op kan rekenen, en dus bijdraagt aan het beste resultaat.

Ervaring en Service
Door onze jarenlange ervaring en kennis die zijn opgedaan door de online verkoop van technische artikelen én onze relaties met grote fabrikanten en leveranciers zijn we in staat u zeer scherpe prijzen te bieden. U kunt bij ons altijd terecht voor technische ondersteuning met vragen of problemen; onze technische helpdesk zal altijd met een oplossing of alternatief komen. TECHDELI is uw Winkel voor A-kwaliteit Techniek.