Kingspan K8 Spouwplaat

Kingspan K8 Spouwplaat

Voor de hoogwaardige Kingspan Kooltherm K8 spouwisolatieplaten bent u bij TECHDELI aan het juiste adres. De spouwisolatieplaten zijn gemaakt van vezelvrij resol hardschuim met aan twee kanten samengestelde microgeperforeerde, dampopen en reflecterende aluminiumfolie. Kingspan Kooltherm K8 isolatieplaten maken het mogelijk om bij nieuwbouw of renovatie duurzaam te isoleren, waarbij de nadruk ligt op blijvend thermisch rendement. De platen zijn milieuvriendelijkheid en voorzien van het DUBO keurmerk. 

De Kingspan Kooltherm K8 isolatieplaten zijn licht in gewicht en kunnen makkelijk en snel verwerkt worden. De platen hebben brandklasse Euroklasse B-s1, d0 (in applicatie) en voldoen daarmee aan wettelijke gestelde eisen wat betreft de brandveiligheid. Door een nauwkeurige aaneensluiting van de platen wordt optimale isolatie bereikt en wordt verzakken voorkomen. Zelfs bij een geringe spouwbreedte kan door het plaatsen van Kingspan Kooltherm K8 spouwisolatieplaten van TECHDELI een maximale isolatie of RC-waarde behaald worden.

Sommige maten isolatie kennen een wat langere levertijd, denk hierbij aan ca. 1 week. Neem voor de actuele levertijd, gerust even contact op! 

Er zijn geen producten die aan deze selectie voldoen.

Kingspan K8 Spouwplaat bestsellers

TECHDELI - De Winkel voor A-Kwaliteit Techniek

TECHDELI is uw winkel voor A-kwaliteit techniek, met duizenden technische producten voor particulier en bedrijf, gemakkelijk online te bestellen.

Groot assortiment
TECHDELI heeft een groot assortiment voor huis en tuin, binnen en buiten, hobbyist en bedrijf. TECHDELI heeft altijd het beste artikel of oplossing voor uw probleem. Sterkste punt van TECHDELI is de absolute A-kwaliteitsnorm die we hanteren voor alle artikelen die wij verkopen. Bij TECHDELI koopt u dus de beste kwaliteit, waar u op kan rekenen, en dus bijdraagt aan het beste resultaat.

Ervaring en Service
Door onze jarenlange ervaring en kennis die zijn opgedaan door de online verkoop van technische artikelen én onze relaties met grote fabrikanten en leveranciers zijn we in staat u zeer scherpe prijzen te bieden. U kunt bij ons altijd terecht voor technische ondersteuning met vragen of problemen; onze technische helpdesk zal altijd met een oplossing of alternatief komen. TECHDELI is uw Winkel voor A-kwaliteit Techniek.