Kingspan TW50 Slimline

Kingspan Therma TW50 Plus Spouwplaat

Kingspan TW50 Slimline platen zijn makkelijk en snel online te bestellen bij TECHDELI. De spouwisolatieplaten zijn geschikt voor thermisch isoleren van spouwmuren. De duurzame platen zijn gemaakt van vezelvrij PIR hadschuim en zijn aan de boven- en onderkant voorzien van een speciaal aluminium meerlagen complex, waarmee het thermische rendement verhoogd wordt. Kingspan TW50 Slimline is dankzij de beperkte dikte ruimtebesparend en bovendien makkelijk en snel te verwerken. De platen zijn te snijden, waardoor maatwerk mogelijk is. 

Kingspan TW50 Slimline spouwisolatieplaten zijn dimensionaal stabiel en kunnen verwerkt worden met alle gangbare ankers. De platen zijn zodanig ontworpen dat deze niet gevoelig zijn voor vocht en er geen aanhechting van valspecie plaatsvindt. De platen hebben een CE-markering en zijn voorzien van het KOMO keurmerk, waarmee deze voldoen aan de hoogste standaarden. Voordelige Kingspan TW50 Slimeline isolatieplaten zijn te vinden in het assortiment van TECHDELI.

Sommige maten isolatie kennen een wat langere levertijd, denk hierbij aan ca. 1 week. Neem voor de actuele levertijd, gerust even contact op! 

Er zijn geen producten die aan deze selectie voldoen.

TECHDELI - De Winkel voor A-Kwaliteit Techniek

TECHDELI is uw winkel voor A-kwaliteit techniek, met duizenden technische producten voor particulier en bedrijf, gemakkelijk online te bestellen.

Groot assortiment
TECHDELI heeft een groot assortiment voor huis en tuin, binnen en buiten, hobbyist en bedrijf. TECHDELI heeft altijd het beste artikel of oplossing voor uw probleem. Sterkste punt van TECHDELI is de absolute A-kwaliteitsnorm die we hanteren voor alle artikelen die wij verkopen. Bij TECHDELI koopt u dus de beste kwaliteit, waar u op kan rekenen, en dus bijdraagt aan het beste resultaat.

Ervaring en Service
Door onze jarenlange ervaring en kennis die zijn opgedaan door de online verkoop van technische artikelen én onze relaties met grote fabrikanten en leveranciers zijn we in staat u zeer scherpe prijzen te bieden. U kunt bij ons altijd terecht voor technische ondersteuning met vragen of problemen; onze technische helpdesk zal altijd met een oplossing of alternatief komen. TECHDELI is uw Winkel voor A-kwaliteit Techniek.