Recticel Eurowall 21

Eurowall Recticel 21 - PUR Muurisolatie

Op zoek naar voordelige Recticel Eurowall 21 PUR muurisolatie? Dan bent u bij TECHDELI aan het juiste adres. De spouwisolatieplaten zijn bijzonder plat en hebben een hoge thermische isolatiewaarde, waarmee bespaart kan worden op de energiekosten. Dankzij de efficiënte tand- en groefverbinding die aan alle vier kanten van de Recticel Eurowall 21 platen te vinden is, wordt een doorlopend isolatieschild gevormd dat optimale winddichtheid garandeert. 

De Recticel Eurowall 21 spouwisolatieplaten hebben aan een kant een reflecterende bekleding die voor een nog betere isolatie zorgt. Door de beklede kant in de richting van de luchtspouw aan te brengen wordt de isolatie geoptimaliseerd. Het rasterpatroon helpt bij het plaatsen van de spouwankers. Het duurzame materiaal is niet alleen watervast, maar krimpt niet en zal ook niet uitzetten, waardoor verzakkingen voorkomen worden en levenslange isolatie gegarandeerd wordt. Recticel Eurowall 21 is online verkrijgbaar bij TECHDELI.

Sommige maten isolatie kennen een wat langere levertijd, denk hierbij aan ca. 1 week. Neem voor de actuele levertijd, gerust even contact op! 

Er zijn geen producten die aan deze selectie voldoen.

TECHDELI - De Winkel voor A-Kwaliteit Techniek

TECHDELI is uw winkel voor A-kwaliteit techniek, met duizenden technische producten voor particulier en bedrijf, gemakkelijk online te bestellen.

Groot assortiment
TECHDELI heeft een groot assortiment voor huis en tuin, binnen en buiten, hobbyist en bedrijf. TECHDELI heeft altijd het beste artikel of oplossing voor uw probleem. Sterkste punt van TECHDELI is de absolute A-kwaliteitsnorm die we hanteren voor alle artikelen die wij verkopen. Bij TECHDELI koopt u dus de beste kwaliteit, waar u op kan rekenen, en dus bijdraagt aan het beste resultaat.

Ervaring en Service
Door onze jarenlange ervaring en kennis die zijn opgedaan door de online verkoop van technische artikelen én onze relaties met grote fabrikanten en leveranciers zijn we in staat u zeer scherpe prijzen te bieden. U kunt bij ons altijd terecht voor technische ondersteuning met vragen of problemen; onze technische helpdesk zal altijd met een oplossing of alternatief komen. TECHDELI is uw Winkel voor A-kwaliteit Techniek.