Recticel Eurowall

Recticel Eurothane Eurowall PUR Isolatie voor de Spouw

Eurothane Eurowall is aan de vier zijden voorzien van een nieuw tand- en groef kliksysteem. Dit staat garant voor een goede aansluiting van de platen onderling. Eurowall heeft bovendien een asymmetrische bekleding: één zijde is een reflecterende aluminium bekleding bedoeld voor de spouwzijde. De andere zijde is alkalisch (cement) bestendig en wordt tegen de binnenmuur van de spouw aangebracht. Dit maakt nóg dunner isoleren mogelijk.

Eurowall isolatieplaten hebben standaardafmetingen van 600 mm x 1200 mm. Door hun licht en handzaam formaat kunnen ze gemakkelijk en snel verwerkt worden. 

Dikte                    RD (m²K/W)    
30 mm 1,30
40 mm 1,70
50 mm 2,15
60 mm 2,60
70 mm 3,00
82 mm 3,55
95 mm 4,10
100 mm 4,30
(110 mm)* 4,75
(120 mm)* 5,20

Sommige maten isolatie kennen een wat langere levertijd, denk hierbij aan ca. 1 week. Neem voor de actuele levertijd, gerust even contact op!

Er zijn geen producten die aan deze selectie voldoen.

TECHDELI - De Winkel voor A-Kwaliteit Techniek

TECHDELI is uw winkel voor A-kwaliteit techniek, met duizenden technische producten voor particulier en bedrijf, gemakkelijk online te bestellen.

Groot assortiment
TECHDELI heeft een groot assortiment voor huis en tuin, binnen en buiten, hobbyist en bedrijf. TECHDELI heeft altijd het beste artikel of oplossing voor uw probleem. Sterkste punt van TECHDELI is de absolute A-kwaliteitsnorm die we hanteren voor alle artikelen die wij verkopen. Bij TECHDELI koopt u dus de beste kwaliteit, waar u op kan rekenen, en dus bijdraagt aan het beste resultaat.

Ervaring en Service
Door onze jarenlange ervaring en kennis die zijn opgedaan door de online verkoop van technische artikelen én onze relaties met grote fabrikanten en leveranciers zijn we in staat u zeer scherpe prijzen te bieden. U kunt bij ons altijd terecht voor technische ondersteuning met vragen of problemen; onze technische helpdesk zal altijd met een oplossing of alternatief komen. TECHDELI is uw Winkel voor A-kwaliteit Techniek.