Rockwool Rockfit 431 BP

Rockwool Rockfit 431 BP

Verschillende Rockwool Rockwfit 431 BP isolatieplaten zijn online te vinden in het voordelige assortiment van TECHDELI. De isolatieplaten met standaarddikte zijn geschikt voor de thermische en akoestische isolatie van gemetselde spouwmuren en vliesgevels met gesloten voegen. Dunnere Rockwool Rockfit 431 BP platen kunnen daarnaast ook gebruikt worden voor de isolatie van scheidingswanden in huis. De veerkrachtige en stevige platen vangen oneffenheden op waardoor optimale isolatie en naadloze aansluiting van de platen onderling gegarandeerd is. 

Rockwool 431 BP sluit goed aan op ramen en deuren en volgt probleemloos de lijnen van de constructie. De geluidsabsorberende eigenschappen voorkomen spouwresonaties. Het duurzame materiaal is niet capillair, waterafstotend en bovendien brandwerend, waardoor het gebouw voldoet aan de wettelijk gestelde eisen. Daarnaast is het materiaal niet corrosief, bestand tegen ongedierte, schimmelwerend en niet hygroscopisch. Het gebruik van Rockfit 431 Adapt isolatieplaten van TECHDELI garandeert een levenslange isolatie van het gebouw.

Sommige maten isolatie kennen een wat langere levertijd, denk hierbij aan ca. 1 week. Neem voor de actuele levertijd, gerust even contact op! 

Er zijn geen producten die aan deze selectie voldoen.

TECHDELI - De Winkel voor A-Kwaliteit Techniek

TECHDELI is uw winkel voor A-kwaliteit techniek, met duizenden technische producten voor particulier en bedrijf, gemakkelijk online te bestellen.

Groot assortiment
TECHDELI heeft een groot assortiment voor huis en tuin, binnen en buiten, hobbyist en bedrijf. TECHDELI heeft altijd het beste artikel of oplossing voor uw probleem. Sterkste punt van TECHDELI is de absolute A-kwaliteitsnorm die we hanteren voor alle artikelen die wij verkopen. Bij TECHDELI koopt u dus de beste kwaliteit, waar u op kan rekenen, en dus bijdraagt aan het beste resultaat.

Ervaring en Service
Door onze jarenlange ervaring en kennis die zijn opgedaan door de online verkoop van technische artikelen én onze relaties met grote fabrikanten en leveranciers zijn we in staat u zeer scherpe prijzen te bieden. U kunt bij ons altijd terecht voor technische ondersteuning met vragen of problemen; onze technische helpdesk zal altijd met een oplossing of alternatief komen. TECHDELI is uw Winkel voor A-kwaliteit Techniek.