Utherm Wall Pir Spouwisolatie

Utherm Wall PIR Isolatie - A-kwaliteit Spouwisolatie / Muurisolatie

Unilin Utherm Wall isolatieplaten voor de spouwmuur en na-isolatie van gevel en dak zijn voorzien van PIR-hardschuim en tweezijdig dampdicht ALU-laminaat. Utherm muurisolatie platen zijn vlak, vormvast en gemakkelijk te monteren en verzagen. Utherm spouw isolatieplaten hebben een hoog isolatierendement en zijn licht van gewicht. (Let op: Rd-waarde is de isolatiewaarde van de plaat zelf, Rc-waarde is een (aangenomen) isolatiewaarde van de totale constructie)

PIR isolatieplaat isoleert tot 40% beter dan de traditionele materialen en behaalt dus dezelfde isolatiewaarden met een geringere dikte. A-Keus PIR isolatieplaten (zonders bubbels en productiefouten) zorgen voor een korte terugverdientijd, blijvend geld besparen op het hoogste niveau met een hoog isolatie-rendement.

Sommige maten isolatie kennen een wat langere levertijd, denk hierbij aan ca. 1 week. Neem voor de actuele levertijd, gerust even contact op! 

Er zijn geen producten die aan deze selectie voldoen.

TECHDELI - De Winkel voor A-Kwaliteit Techniek

TECHDELI is uw winkel voor A-kwaliteit techniek, met duizenden technische producten voor particulier en bedrijf, gemakkelijk online te bestellen.

Groot assortiment
TECHDELI heeft een groot assortiment voor huis en tuin, binnen en buiten, hobbyist en bedrijf. TECHDELI heeft altijd het beste artikel of oplossing voor uw probleem. Sterkste punt van TECHDELI is de absolute A-kwaliteitsnorm die we hanteren voor alle artikelen die wij verkopen. Bij TECHDELI koopt u dus de beste kwaliteit, waar u op kan rekenen, en dus bijdraagt aan het beste resultaat.

Ervaring en Service
Door onze jarenlange ervaring en kennis die zijn opgedaan door de online verkoop van technische artikelen én onze relaties met grote fabrikanten en leveranciers zijn we in staat u zeer scherpe prijzen te bieden. U kunt bij ons altijd terecht voor technische ondersteuning met vragen of problemen; onze technische helpdesk zal altijd met een oplossing of alternatief komen. TECHDELI is uw Winkel voor A-kwaliteit Techniek.