Rockwool 501 Vloerplaat

Rockwool 501 Vloerplaat voor geluidsiolatie

Zwevende vloerplaat 501 is een geluidsisolerende vloerplaat, dus vooral geschikt voor contactgeluidsisolatie van zwevende steenachtige dekvloeren met een gebruiksbelasting tot 2 kPa (circa 200 kg/m2). De Rockwool 501 vloerplaat heeft naast een goede akoestische demping ook een redelijke effende werking op hoogtverschillen van de ondervloer. 

Zoekt u een vloerplaat die ook goede thermisch isolerende eigenschappen heeft, kies dan voor de Rockwool Vloerplaat 504.

Sommige maten isolatie kennen een wat langere levertijd, denk hierbij aan ca. 1 week. Neem voor de actuele levertijd, gerust even contact op!

Er zijn geen producten die aan deze selectie voldoen.

TECHDELI - De Winkel voor A-Kwaliteit Techniek

TECHDELI is uw winkel voor A-kwaliteit techniek, met duizenden technische producten voor particulier en bedrijf, gemakkelijk online te bestellen.

Groot assortiment
TECHDELI heeft een groot assortiment voor huis en tuin, binnen en buiten, hobbyist en bedrijf. TECHDELI heeft altijd het beste artikel of oplossing voor uw probleem. Sterkste punt van TECHDELI is de absolute A-kwaliteitsnorm die we hanteren voor alle artikelen die wij verkopen. Bij TECHDELI koopt u dus de beste kwaliteit, waar u op kan rekenen, en dus bijdraagt aan het beste resultaat.

Ervaring en Service
Door onze jarenlange ervaring en kennis die zijn opgedaan door de online verkoop van technische artikelen én onze relaties met grote fabrikanten en leveranciers zijn we in staat u zeer scherpe prijzen te bieden. U kunt bij ons altijd terecht voor technische ondersteuning met vragen of problemen; onze technische helpdesk zal altijd met een oplossing of alternatief komen. TECHDELI is uw Winkel voor A-kwaliteit Techniek.