Rockwool 504 Vloerplaat

Rockwool 504 Vloerplaat

De Rockwool 504 is een zeer handige en stevige isolerende vloerplaat / isolatieplaat voor vloer. De 504 zwevende vloerplaat is geschikt voor zowel thermische als geluidisolatie (contactgeluid).

Zwevende Vloerplaat 504 is specifiek geschikt voor thermische isolatie van in het werk gestorte betonvloeren en contactgeluidsisolatie van zwaar belaste zwevende steen- of houtachtige dekvloeren met een gebruiksbelasting tot 4 kPa (circa 400 kg/m2). Een bijkomende toepassing van de Zwevende Vloerplaat 504 is de thermische isolatie van de begane-grond vloer op vaste grondslag.

Zoekt u een vloerplaat voor enkel isolatie van contactgeluid, kies dan voor de Rockwool 501 vloerplaat

Sommige maten isolatie kennen een wat langere levertijd, denk hierbij aan ca. 1 week. Neem voor de actuele levertijd, gerust even contact op!

Er zijn geen producten die aan deze selectie voldoen.

TECHDELI - De Winkel voor A-Kwaliteit Techniek

TECHDELI is uw winkel voor A-kwaliteit techniek, met duizenden technische producten voor particulier en bedrijf, gemakkelijk online te bestellen.

Groot assortiment
TECHDELI heeft een groot assortiment voor huis en tuin, binnen en buiten, hobbyist en bedrijf. TECHDELI heeft altijd het beste artikel of oplossing voor uw probleem. Sterkste punt van TECHDELI is de absolute A-kwaliteitsnorm die we hanteren voor alle artikelen die wij verkopen. Bij TECHDELI koopt u dus de beste kwaliteit, waar u op kan rekenen, en dus bijdraagt aan het beste resultaat.

Ervaring en Service
Door onze jarenlange ervaring en kennis die zijn opgedaan door de online verkoop van technische artikelen én onze relaties met grote fabrikanten en leveranciers zijn we in staat u zeer scherpe prijzen te bieden. U kunt bij ons altijd terecht voor technische ondersteuning met vragen of problemen; onze technische helpdesk zal altijd met een oplossing of alternatief komen. TECHDELI is uw Winkel voor A-kwaliteit Techniek.