Schoonmaak

Schoonmaakartikelen

TECHDELI heeft verschillende schoonmaakartikelen op voorraad, waarmee huis en bedrijf het gehele jaar door optimaal schoongehouden kunnen worden. De cocosbezem is verkrijgbaar in diverse lengtes en is gemaakt van hoogwaardige kokosvezels die bijzonder robuust zijn. Het materiaal is geschikt om zowel binnen als buiten te vegen. Grote en kleine zalen vragen om speciale aandacht en daarvoor is de zalenveger geschikt. De lange borstels maken het mogelijk om binnen beperkte tijd een grote vloer schoon te vegen. 

Handvegers, luiwagen en veegblad voor steel maken het mogelijk om elke vloer binnenshuis en buiten volledig schoon te vegen, waarbij de keuze voor de bezem afgestemd wordt op de behoefte en het oppervlak. Natte vloeren kunnen niet geveegd worden, maar worden schoongemaakt met behulp van een zogenaamde vloerentrekker. In het assortiment van TECHDELI zijn hoogwaardige schoonmaak producten te vinden, die makkelijk en snel online te bestellen zijn. 

TECHDELI - De Winkel voor A-Kwaliteit Techniek

TECHDELI is uw winkel voor A-kwaliteit techniek, met duizenden technische producten voor particulier en bedrijf, gemakkelijk online te bestellen.

Groot assortiment
TECHDELI heeft een groot assortiment voor huis en tuin, binnen en buiten, hobbyist en bedrijf. TECHDELI heeft altijd het beste artikel of oplossing voor uw probleem. Sterkste punt van TECHDELI is de absolute A-kwaliteitsnorm die we hanteren voor alle artikelen die wij verkopen. Bij TECHDELI koopt u dus de beste kwaliteit, waar u op kan rekenen, en dus bijdraagt aan het beste resultaat.

Ervaring en Service
Door onze jarenlange ervaring en kennis die zijn opgedaan door de online verkoop van technische artikelen én onze relaties met grote fabrikanten en leveranciers zijn we in staat u zeer scherpe prijzen te bieden. U kunt bij ons altijd terecht voor technische ondersteuning met vragen of problemen; onze technische helpdesk zal altijd met een oplossing of alternatief komen. TECHDELI is uw Winkel voor A-kwaliteit Techniek.