Slee

Slee

De slee, winter en sneeuw zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In het voordelige assortiment van TECHDELI zijn diverse sleeën te vinden die garant staan voor een heleboel pret in de winter. Thuis in eigen land of als het ultieme middel om kinderen tijdens de wintersport bezig te houden, het is altijd handig om een slee in huis te hebben. De slee heeft in de loop der eeuwen verschillende ontwikkelingen doorgemaakt en dat is te zien in het slee aanbod.

De authentieke slee is gemaakt van hout, neemt redelijk wat ruimte in, is bijzonder stabiel en netjes afgewerkt. De meest lichte slee is gemaakt van kunststof, heeft een blitse kleur en is voorzien van een rem en koord, waarmee de slee naar eigen inzicht bij te sturen en af te remmen is. TECHDELI heeft ook een opvouwbare houten slee in het online assortiment. 

Stel Aflopende Sortering in
 1. Deze UFO slee is gemaakt van 100% polyethyleen. De gegoten plastic slee wordt geleverd inclusief rem en koord.
  Excl. BTW: € 10,65 Incl. BTW: € 12,89
  incl. BTW
 2. Slede 100cm opvouwbaar
  Excl. BTW: € 54,96 Incl. BTW: € 66,50
  incl. BTW
 3. De Tirol houten slee is van topkwaliteit. Een echte klassieke slee! De slee is mooi afgewerkt en uiterst stabiel.
  Excl. BTW: € 49,17 Incl. BTW: € 59,50
  incl. BTW
 4. De extra grote Tirol houten slee van 110cm is van topkwaliteit. Een echte klassieke slee! De slee is mooi afgewerkt en uiterst stabiel.
  Excl. BTW: € 56,61 Incl. BTW: € 68,50
  incl. BTW
 5. De Houten slee model Davos 80cm is de klassieke slee van topkwaliteit. De slee is netjes afgewerkt en uiterst stabiel.
  Excl. BTW: € 32,04 Incl. BTW: € 38,77
  incl. BTW
 6. De Houten slee model Davos 100cm is de klassieke slee van topkwaliteit. De slee is netjes afgewerkt en uiterst stabiel.
  Excl. BTW: € 32,85 Incl. BTW: € 39,75
  incl. BTW

Stel Aflopende Sortering in

TECHDELI - De Winkel voor A-Kwaliteit Techniek

TECHDELI is uw winkel voor A-kwaliteit techniek, met duizenden technische producten voor particulier en bedrijf, gemakkelijk online te bestellen.

Groot assortiment
TECHDELI heeft een groot assortiment voor huis en tuin, binnen en buiten, hobbyist en bedrijf. TECHDELI heeft altijd het beste artikel of oplossing voor uw probleem. Sterkste punt van TECHDELI is de absolute A-kwaliteitsnorm die we hanteren voor alle artikelen die wij verkopen. Bij TECHDELI koopt u dus de beste kwaliteit, waar u op kan rekenen, en dus bijdraagt aan het beste resultaat.

Ervaring en Service
Door onze jarenlange ervaring en kennis die zijn opgedaan door de online verkoop van technische artikelen én onze relaties met grote fabrikanten en leveranciers zijn we in staat u zeer scherpe prijzen te bieden. U kunt bij ons altijd terecht voor technische ondersteuning met vragen of problemen; onze technische helpdesk zal altijd met een oplossing of alternatief komen. TECHDELI is uw Winkel voor A-kwaliteit Techniek.