Ankers

Ankers

Een anker is nodig om een solide verbinding te creëren tussen verschillende bouwmaterialen. Omdat er tal van toepassingen zijn is het aanbod ankers bijzonder uitgebreid. In het voordelige aanbod van Techdeli zijn onder andere verkrijgbaar: anker met draai, hulsanker, kimanker, kantplankverankering en elementanker. Het gebruik van een bintanker en haakanker maken de verbinding tussen hout en beton mogelijk. Afhankelijk van de gewenste constructie en het gebruikte materiaal wordt een passende anker gekozen. 

Voor een robuuste constructie van muren zijn de volgende soorten anker onmisbaar: muurplaatanker, kopgvelanker, prikanker, veeranker, lijmanker, stormanker, fixanker beton en fixeer pen. Voor de spouw is de spouwanker ontworpen. Een chemisch anker is een aparte soort bestaande uit tweecomponenten verankeringsmortel bedoelt voor het spanningsvrij bevestigen van ankers en dergelijke. Hoogwaardige ankers zoals een gootanker, inslaghulp of slaganker vindt u eveneens voordelig in het online assortiment van Techdeli.

Ankers bestsellers

TECHDELI - De Winkel voor A-Kwaliteit Techniek

TECHDELI is uw winkel voor A-kwaliteit techniek, met duizenden technische producten voor particulier en bedrijf, gemakkelijk online te bestellen.

Groot assortiment
TECHDELI heeft een groot assortiment voor huis en tuin, binnen en buiten, hobbyist en bedrijf. TECHDELI heeft altijd het beste artikel of oplossing voor uw probleem. Sterkste punt van TECHDELI is de absolute A-kwaliteitsnorm die we hanteren voor alle artikelen die wij verkopen. Bij TECHDELI koopt u dus de beste kwaliteit, waar u op kan rekenen, en dus bijdraagt aan het beste resultaat.

Ervaring en Service
Door onze jarenlange ervaring en kennis die zijn opgedaan door de online verkoop van technische artikelen én onze relaties met grote fabrikanten en leveranciers zijn we in staat u zeer scherpe prijzen te bieden. U kunt bij ons altijd terecht voor technische ondersteuning met vragen of problemen; onze technische helpdesk zal altijd met een oplossing of alternatief komen. TECHDELI is uw Winkel voor A-kwaliteit Techniek.