Bouten

Bouten

Bouten zijn er in vele soorten en maten te verkijgen. Bij TECHDELI vindt u ondermeer slotbouten, markeringsbouten en zeskant bouten in meerdere uitvoeringen. Zo zijn er zeskantbouten in zowel "voldraad" als "deeldraad" te verkrijgen.

Beide soorten zeskantbouten zijn in blanke uitvoering en verzinkte/ gegalvaniseerde uitvoering te vinden. Tevens zijn er "geel gegegalvaniseerde bouten" en RVS bouten in het assortiment van TECHDELI.

TECHDELI - De Winkel voor A-Kwaliteit Techniek

TECHDELI is uw winkel voor A-kwaliteit techniek, met duizenden technische producten voor particulier en bedrijf, gemakkelijk online te bestellen.

Groot assortiment
TECHDELI heeft een groot assortiment voor huis en tuin, binnen en buiten, hobbyist en bedrijf. TECHDELI heeft altijd het beste artikel of oplossing voor uw probleem. Sterkste punt van TECHDELI is de absolute A-kwaliteitsnorm die we hanteren voor alle artikelen die wij verkopen. Bij TECHDELI koopt u dus de beste kwaliteit, waar u op kan rekenen, en dus bijdraagt aan het beste resultaat.

Ervaring en Service
Door onze jarenlange ervaring en kennis die zijn opgedaan door de online verkoop van technische artikelen én onze relaties met grote fabrikanten en leveranciers zijn we in staat u zeer scherpe prijzen te bieden. U kunt bij ons altijd terecht voor technische ondersteuning met vragen of problemen; onze technische helpdesk zal altijd met een oplossing of alternatief komen. TECHDELI is uw Winkel voor A-kwaliteit Techniek.