Ondertapijt

De Thomsit ondervloer TF 303 is een zeer hoogwaardig geluiddempend en warmte-isolerend ondertapijt. De Thomsit ondervloer TF 303 is geschikt voor tapijt, PVC, CV en harde vloerbedekking. De hoogte is bij de renovatie van een plankenvloer vaak een probleem. Bij (gehorige) houten vloeren biedt  Thomsit TF 303 een goed en snel alternatief. 

De Thomsit ondervloer TF 303 heeft een zeer goede dimensiestabiliteit en kan niet verrotten, en dankzij het wederopneembaar systeem kan het ondertapijt hergebruikt kan worden.

Er zijn geen producten die aan deze selectie voldoen.

TECHDELI - De Winkel voor A-Kwaliteit Techniek

TECHDELI is uw winkel voor A-kwaliteit techniek, met duizenden technische producten voor particulier en bedrijf, gemakkelijk online te bestellen.

Groot assortiment
TECHDELI heeft een groot assortiment voor huis en tuin, binnen en buiten, hobbyist en bedrijf. TECHDELI heeft altijd het beste artikel of oplossing voor uw probleem. Sterkste punt van TECHDELI is de absolute A-kwaliteitsnorm die we hanteren voor alle artikelen die wij verkopen. Bij TECHDELI koopt u dus de beste kwaliteit, waar u op kan rekenen, en dus bijdraagt aan het beste resultaat.

Ervaring en Service
Door onze jarenlange ervaring en kennis die zijn opgedaan door de online verkoop van technische artikelen én onze relaties met grote fabrikanten en leveranciers zijn we in staat u zeer scherpe prijzen te bieden. U kunt bij ons altijd terecht voor technische ondersteuning met vragen of problemen; onze technische helpdesk zal altijd met een oplossing of alternatief komen. TECHDELI is uw Winkel voor A-kwaliteit Techniek.