Houtverbindingen

Houtverbindingen

Het is belangrijk om voor de montage van houtverbindingen robuuste A-Kwaliteit producten te gebruiken die voldoen aan de gestelde eisen. TECHDELI heeft een ruime keuze in voordelige houtverbindingen, gemaakt van hoogwaardig materiaal, welke bovendien voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Van een ankerstrip voor gebruik rondom een raam tot een XL of XS hoek waarmee een sterke houten hoekverbinding gecreëerd kan worden. In het aanbod zijn ook te vinden: regeldrager, raveeldrager, gordingklos, neusijzer en balkdragers. 

Tijdelijke constructies kunnen ondersteunt worden door het gebruik van de uiterst flexibele vouwhoek, terwijl een vloerkozijnstrip onmisbaar is bij het construeren van houtskeletbouw elementen. Gordinglas, gripanker en hoekanker, montagestrip of plankenband, elk product heeft zijn eigen toepassing en gebruik. De bekende meubelhoek voor het verstevigen van haakse verbindingen, koppelanker, kramplaat en puisteunen voor zware gevelvullende elementen en puiconstructies zijn eveneens te vinden in het voordelige assortiment A-Kwaliteit houtverbindingen van TECHDELI.

TECHDELI - De Winkel voor A-Kwaliteit Techniek

TECHDELI is uw winkel voor A-kwaliteit techniek, met duizenden technische producten voor particulier en bedrijf, gemakkelijk online te bestellen.

Groot assortiment
TECHDELI heeft een groot assortiment voor huis en tuin, binnen en buiten, hobbyist en bedrijf. TECHDELI heeft altijd het beste artikel of oplossing voor uw probleem. Sterkste punt van TECHDELI is de absolute A-kwaliteitsnorm die we hanteren voor alle artikelen die wij verkopen. Bij TECHDELI koopt u dus de beste kwaliteit, waar u op kan rekenen, en dus bijdraagt aan het beste resultaat.

Ervaring en Service
Door onze jarenlange ervaring en kennis die zijn opgedaan door de online verkoop van technische artikelen én onze relaties met grote fabrikanten en leveranciers zijn we in staat u zeer scherpe prijzen te bieden. U kunt bij ons altijd terecht voor technische ondersteuning met vragen of problemen; onze technische helpdesk zal altijd met een oplossing of alternatief komen. TECHDELI is uw Winkel voor A-kwaliteit Techniek.