Balkdragers

Balkdragers

De A-kwaliteit balkdragers / balkschoenen van TECHDELI zijn ideaal voor verbinding van houten balken aan de muur. Naast balkdragers vindt u bij TECHDELI ook raveeldragers, trussclips, regeldragers, kruiskoppelingen en gordingglas.

Balkdragers, ookwel balkschoenen, zijn specifiek bedoeld om balken loodrecht op een muur te bevestigen. De balk wordt tussen twee balkdragers in bevestigd. Bevestig de balk zo, dat deze de muur net niet raakt, hierdoor ontstaat er geen werking met de muur en wordt de balk niet aangetast door vocht.  

TECHDELI - De Winkel voor A-Kwaliteit Techniek

TECHDELI is uw winkel voor A-kwaliteit techniek, met duizenden technische producten voor particulier en bedrijf, gemakkelijk online te bestellen.

Groot assortiment
TECHDELI heeft een groot assortiment voor huis en tuin, binnen en buiten, hobbyist en bedrijf. TECHDELI heeft altijd het beste artikel of oplossing voor uw probleem. Sterkste punt van TECHDELI is de absolute A-kwaliteitsnorm die we hanteren voor alle artikelen die wij verkopen. Bij TECHDELI koopt u dus de beste kwaliteit, waar u op kan rekenen, en dus bijdraagt aan het beste resultaat.

Ervaring en Service
Door onze jarenlange ervaring en kennis die zijn opgedaan door de online verkoop van technische artikelen én onze relaties met grote fabrikanten en leveranciers zijn we in staat u zeer scherpe prijzen te bieden. U kunt bij ons altijd terecht voor technische ondersteuning met vragen of problemen; onze technische helpdesk zal altijd met een oplossing of alternatief komen. TECHDELI is uw Winkel voor A-kwaliteit Techniek.