Tegeldragers

Verstelbare Tegeldragers

Verstelbare tegeldragers voor uw dakterras van TECHDELI, voor een A-kwaliteit verstelbare tegeldrager, veelvuldig gebruikt. De tegeldagers zijn UV bestendig, 100% recyclebaar, zeer stabiel en snel en gemakkelijk te installeren.

Door uw terrastegels te plaatsen op onze regelbare tegeldragers wordt het totale gewicht van tegel en ondergrond gereduceerd. Dit kan bijvoorbeeld van belang zijn bij plaatsing op balkons of bordessen. De vrije ruimte onder de tegels is bovendien geschikt als doorvoer van leidingen en kabels die op deze manier altijd gemakkelijk toegankelijk blijven. 

Stel Aflopende Sortering in
  1. Excl. BTW: € 2,25 Incl. BTW: € 2,72 Al vanaf: € 2,54
    incl. BTW

Stel Aflopende Sortering in

Tegeldragers bestsellers

TECHDELI - De Winkel voor A-Kwaliteit Techniek

TECHDELI is uw winkel voor A-kwaliteit techniek, met duizenden technische producten voor particulier en bedrijf, gemakkelijk online te bestellen.

Groot assortiment
TECHDELI heeft een groot assortiment voor huis en tuin, binnen en buiten, hobbyist en bedrijf. TECHDELI heeft altijd het beste artikel of oplossing voor uw probleem. Sterkste punt van TECHDELI is de absolute A-kwaliteitsnorm die we hanteren voor alle artikelen die wij verkopen. Bij TECHDELI koopt u dus de beste kwaliteit, waar u op kan rekenen, en dus bijdraagt aan het beste resultaat.

Ervaring en Service
Door onze jarenlange ervaring en kennis die zijn opgedaan door de online verkoop van technische artikelen én onze relaties met grote fabrikanten en leveranciers zijn we in staat u zeer scherpe prijzen te bieden. U kunt bij ons altijd terecht voor technische ondersteuning met vragen of problemen; onze technische helpdesk zal altijd met een oplossing of alternatief komen. TECHDELI is uw Winkel voor A-kwaliteit Techniek.